|
Annabeth Pandora Chase
(~Let Me İn~)

Doğum Tarihi: 28-07-1999 (12 yaşında)
Zaman: 23-05-2012 16:41:15 PM
Statü:
|
|
Annabeth Pandora Chase şu anda uzakta.
Sebep: Bir kelime bile yeter.Okul.Ahkihkohkoh :D
Bu Tarihten Beri Uzakta: 10-03-2012 Dönüş: Bilinmeyen
|
| Katılım: |
19-11-2011 |
| Son Ziyaret |
Dün 18:37:51 PM |
| Toplam Mesajlar: |
616 (Günlük ortalama 3.31 mesaj Toplam mesajların 100de 0.31) (Tüm Konuları Bul — Tüm Mesajları Bul) |
| Çevrimiçi Olarak Geçirilen Zaman: |
1 Hafta, 10 Saat, 2 Dakika, 4 Saniye |
| Karma Puanı: |
83 [Detaylar] |
![[Resim: CH2R.gif]](http://img28.resimup.net/di/CH2R.gif)
Elizabeth sen hala bizimlesin...
Hiçbir zaman yanımızdan ayrılmadın...
Seni seviyoruz....  |
|
 |
| Annabeth Pandora Chase Hakkında Ek Bilgi |
| Cinsiyet: |
Bayan |
| Günlük Ruh Halim: |
Bilgin |
| Memleket: |
Mersin/Tarsus |
| Hakkımda: |
Arkadaşlarım benim kimliğimi gösterir:
moonlight*,nessieblack,A.Sophie,Victoria Jonas, Zoë Kapoor ve şu anda aklıma gelmeyen diğerleri...
Seni Okadar Çok Sevmişimki Zamanında Unutamıyordum Ya Şimdi? Evdeki Köpeğime Bakınca geliyorsun Arada Aklıma!!!
Senin Adın Varsa benim Namım Var Senin Carizman varsa benim Şeklim var Senin Kalbin varsa benim Aslan Gibi Yüreğim var!
Dostum seni hep sordum,bekledim...Ben beklemekte kararlı oldukça sen gelmemeye direndin.Tam umutlarımı yitirip senden vazgeçecektim ki kapıma dayanıp:
-Naber kanka?Bak ben geldim! dedin.
Söyle şimdi hacı?10 yıl bekledikten sonra yanıma gelip bana kanka demen insanlığa sığar mı?
-Bu saatten sonra uğraşmam dünümle,dünümdekilerle..Ben yarına bakarım yanımdakilerle...
-Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz! Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz! Sonsuza dektir dostluğum her insana değmez!
-Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak.
|
| Okul: |
Turgut İçgören İlköğretim Okulu |
|