Elisabeth 
*||Ebru

Üye No:12485
Rep Puanı:60
Ruh Halim:
|
Glamour Dergisi Ashley Greene ile Röportaj Yaptı
Ashley Greene,24,Alice Cullen'ın ötesinde geleceği görmeye başlıyor.Evet,ikinci-son-Alacakaranlık bölümü bu sonbaharda sinemalarda olacak,ama bu yılın sonlarına doğru sinemalarda olacak yeni bir komedi Butter'ın başrolünde de oynuyor - ve vampir olmayan erkek arkadaşı Joe Jonas ile uzunca bir süredir ilişkilerini sürdürüyorlar.Sıradakinin ne olduğu hakkında yazar Josh Patner ile konuşuyor (Editör notu:Bu sayı basıma gittikten beş gün sonra Jones ve Greene ayrıldıklarını açıkladılar.Greene,ayrılıkları hakkında Glamour'a yorum yapmayı reddetti.)
Onu Alacakaranlık Filmlerinden tanıyorsunuz.
Butter,the Apparition,The Twilight Saga: Breaking Dawn—Part 1 sıradaki projeleri.
![[Resim: 0401-ashley-greene_at.jpg]](http://www.glamour.com/images/sex-love-life/2011/04/0401-ashley-greene_at.jpg)
GLAMOUR:Alacakaranlık filmleriyle kamyon dolusu deneyime sahipsin ama daha yeni başladın.Bu komik değil mi?
ASHLEY GREENE:Bir şekilde fazlasıyla yeniyim.Ve bir karakter üzerine çalıştığım her zaman,çokheyecan verici ve korkutucu.
GLAMOUR:Peki yeni filmin Butter nasıl?(Bu işin) içinde olmak eğlenceli mi?Demek istediğim,tereyağını rekabetçi bir şekilde oyan insanlar hakkında!
ASHLEY GREENE:İçindeyken istem dışı eğlendim.Evet,Iowa'da tereyağ oymacılığı.Oraya özgü bir şey.Başyapıtlar yapıyorlar.
GLAMOUR:Çok erkenden büyük Alacakaranlık fenomeninin bir parçası olman sonrasında geri kalan kariyerini nasıl tarif edersin?
ASHLEY GREENE:Bu zor çünkü insanlar sana o karakter olarak bakıyor.Ben 24 yaşındaki yetişkin kadın rollerinde oynamak istiyorum,17 yaşındaki yetişkin kızları değil.Bu yüzden Butter gibi birkaç filmi bunu göstermek için çektim.Eğer doğru şeyi bulamazsam,bir yıl için hiçbir şey yapmamak mükemmel bir biçimde güzel.
GLAMOUR:Seninki gibi kariyere sahip olabilmek için profesyonel olmak zorundasın.Kontrollü olmalısın.
ASHLEY GREENE:Çalışmak zorundasın.Ben kesinlikle muhteşem değilim.Hiç kimse için mükemmel olmayı denemelisin diye düşünmüyorum.Bununla uzlaştığın zaman,o zaman idare edersin.
GLAMOUR:Peki ya dağınık Hollywood,parti yapmak ve uyuşturu kullanmak gibi?
ASHLEY GREENE:Ben temel kurallara tutunmaya çalışıyorum.Bir barda uyuşturucu almayacağım.Orada bana saygı duyan küçük kızlar var.Yolumu kaybetmemek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
GLAMOUR:Hadi sahnenin dışındaki hayatın hakkında konuşalım.Hayır işlerin hakkında konuş bakalım.
ASHLEY GREENE: Donate My Dress denilen bir hayır derneği ile çalışıyorum.Ülkenin her yerinde özel-kıyafetleri bağışlayabileceğiniz yerleri var.On beş yaşındayken mezuniyet büyük bir olaydır ve bu paraları olmayan kızlara gelme ve özel şeyler seçme olanağı tanıyor.
GLAMOUR:Bu çok güzel.Ebeveynlerin seninle gurur duyuyor olmalı.
ASHLEY GREENE:Onlar her zaman benim için ne istediysem onu yapmamı istediler.Onlar çok gururlular çünkü Hollywood'ın seni değiştirmesine izin vermemek zor bir şey.
GLAMOUR:Her zaman çalışkan mıydın?
ASHLEY GREENE:Ah,adamım,çok fazla işte çalıştım.Her zaman kendi paramı kazanmak için çalışmayı istedim.On dört yaşındayken bir kuru temizleme şirketini beni çalıştırmaları için ikna ettim.İstediğim şeyleri almak için çalışıyordum.
GLAMOUR: Aktrist olma nereden geldi?
ASHLEY GREENE:Model olarak başladım.En başında avukat olmayı istemiştim.Sonrasında fark ettim,ben avukat olmak istemiyordum,ben avukatlık rolünü oynamak istiyordum.Tanrıya şükür olsun ki,bunu keşfettim.
GLAMOUR:Kaç tane kız Florida veya başka bir yerden model olmak için New York'a gelip bir film yıldızı oluyor?
ASHLEY GREENE:"Her şey bir sebep için olur"un büyük bir inananıyım.Zor olmadığını söylemiyorum.Yağsız bir mutlak kültürüyle geçimimi sağladım ve hiçbir mobilyam yoktu,yatak odamı bir kızla bir sene boyunca paylaştım.Kredi kartım yüzünden borçlandım.Fakat düşeceğimi düşündüğüm her zaman,bir şeyler beni burada tuttu.
GLAMOUR:Hadi aşk ve ilişkiler hakkında konuşalım.Süper-kurnaz erkek arkadaşın şuan nerede gibi mesela ?
ASHLEY GREENE: Superstud*.
GLAMOUR:İlk görüşte aşk mıydı?
ASHLEY GREENE:Bir arkadaşlık gelişti öncelikle ve bu benim için en önemli şey.Eğer biriyle sabah akşam birlikte olacaksan,en iyi arkadaşın olması gerekiyor.
GLAMOUR:Bir ilişkide sınırların nelerdir?
ASHLEY GREENE:Zor şeyler hakkında konuşabilirmelisin.Eski erkek arkadaşlarımız veya eski arkadaşlarımız hakkındak konuşmak istemiyor.Geçmiş geçmiştir.Bir soykırımcı geçmişi olmadığı sürece!Onlar varolduğu sürece seninle olan insanla berabersin.
GLAMOUR:Google'a A-S-H diye yazdığımda - sadece A-S-H ilk olarak senin adın çıktı.Gerçekten!Bunun hakkında ne diyorsun?
ASHLEY GREENE:Gerçekten mi?!Bu heyecan verici.
GLAMOUR:Ashley Greene,büyük kent hayaliyle küçük kasaba kızı.
ASHLEY GREENE:Bence,daha yapacağım çok şey var.Ama bu bu noktada rahatım.Orada her zaman daha büyük hayaller var.
Kopyalamak yasaktır.
Kaynak:Glamour.com
Çevirmen:*||Ebru
(En son düzenleme: 08-07-2011 00:22:19 AM Elisabeth.)
|
|
| 29-03-2011 20:45:38 PM |
|
Pangea~* 
Wampir üye

Üye No:22654
Rep Puanı:2
Ruh Halim:
|
RE: Glamour Dergisi Ashley Greene ile Röportaj Yaptı
Harika bir röportaj olmuş..
Çok tatlı ve kişilikli biri..
Değişmemek için elinden geleni yapıyor..
Kendine güveniyor ama bunu asla kendini beğenmişlikle karıştırmıyor..
Muhteşem..
|
|
| 08-07-2011 10:30:56 AM |
|