Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - İtalya'dan Yeni Ay Set Resimleri!

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: İtalya'dan Yeni Ay Set Resimleri!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

vampir[e]dward

[Resim: normal001j.jpg]

[Resim: normal002o.jpg]

[Resim: normal003zfw.jpg]

[Resim: normal004p.jpg]

[Resim: normal005nnt.jpg]

[Resim: normal006g.jpg]

KAYNAK : http://www.kstewartfan.org

sanırım bellanın edi kurtardığı yer üstü çıplak ya . . . bitimine çok az kaldı ya yaşasın Wink Give_heart

arkadaşlar noktaların sebebi : güneşte parladıgı yerleri işaretlemişler. ışık açısına göre parlıkları bilgisayarda ona göre yapıcaklar...
resimlerde rob un üstünde siyah noktalar görünüyo nedir ki onlar acaba..

vampir[e]dward

(27-05-2009 21:26:34 PM)bamboo demiş ki: [ -> ]resimlerde rob un üstünde siyah noktalar görünüyo nedir ki onlar acaba..

benimde dikkatimi çekti ama çekilen makineden kaynaklanıyor olabilir . . . Wink

Nessie

ayyy çok güzeeeeel Icon_lol bnmde dikkatimi çektii...=)

vampir[e]dward

ya ama bi dk şimdi bakıyorumda uzaktan çekilenlerde de aynı yerde noktalardan var... alla alla ne ki bu ya ... benek benek yapmışlar makineden kaynaklanmıyo ama ne ki o sinir oldum şimdi Icon_lol Icon_lol

olaola

Hayır Güneşte parladıgı yerleri eklemişler ki (ışık açısına göre) parlıkları bilgisayarda ona göre yapıcaklarGiggle Resimler süper... ay heyecanlandım

vampir[e]dward

(27-05-2009 21:48:22 PM)olaola demiş ki: [ -> ]Hayır Güneşte parladıgı yerleri eklemişler ki (ışık açısına göre) parlıkları bilgisayarda ona göre yapıcaklarGiggle Resimler süper... ay heyecanlandım

zuhaha kendi cahilliğimden resmen utandım yani ++ ++ herşeyi de biliyosun yılların birikimi ++

Nessie

bnde utandımmm Icon_lolIcon_lol mantıklı alkışalkışIcon_lolIcon_lol

ayrıca bişey sorcam bu sitede new moon gösterim tarihleri var mı ????
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL