Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - TwiHard Ne Demek?

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: TwiHard Ne Demek?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: WCFrk.png]

Baktım ki bu sorunun cevabını öğrenmek isteyen bir çok insan var ve google'da aranma oranıda yüksek ufak bi tanımlama yapayım dedim.

TwiHard ; Stephenie Meyer'ın Alacakaranlık serisine bağımlı olan,serideki oyunculara ve seriyle ilgili herşeye aşırı hayranlık duyan,çoğunluğu ergen gençlerden oluşan insan topluluğudur.

Bu topluluğun Amerika'da ki ayağı gününün çoğunu sette geçirerek dünyanın dört bir yanındaki Twiight Fanlarına fotoğraf,video gibi birçok meteryal ulaştırmayı adeta kendine görev bilir.

Bu topluluğun bir kısmıda sete gidememesi nedeniyle kendini twilight eşyalarına adamıştır.Tüm odasını Robsten,Twilight ve seriyle ilgili posterlerle doldurmuş.Seriyle ilgili bulabildiği tüm eşyaları stoklamaya başlamıştır.

Geriye kalan TwiHard'lar ise gününü setten gelen fotoğrafları paylaşmaya,yorumlamaya ve yeni konu araştırmaya adamışlardır.

İşte böyle kutsal bi oluşumdur 'Twihard'.

Varsa başka bi tanımlamanız,konunun içine ekleyin lütfen =)
Yani ben bu 'TwiHard' grubundanım demekki..

"Bu topluluğun bir kısmıda sete gidememesi nedeniyle kendini twilight eşyalarına adamıştır.Tüm odasını Robsten,Twilight ve seriyle ilgili posterlerle doldurmuş.Seriyle ilgili bulabildiği tüm eşyaları stoklamaya başlamıştır.

Geriye kalan TwiHard'lar ise gününü setten gelen fotoğrafları paylaşmaya,yorumlamaya ve yeni konu araştırmaya adamışlardır."

Çok gururLandım yaaaa.. En kısa sürede 'TwiHard' Lar için bir makaLe yazıp koyacağım buraya..
Konu için tşkkrLer Suna..
Give_heart
Ben biyerden öğrenmemiştim ama tahimin zaten buydu, yanılmamışım. =)
Teşekkürler clodya
Hepimiz TwiHard'z Icon_lol
Teşekkürler =))
(28-11-2010 00:08:01 AM)RisingSun demiş ki: [ -> ]Hepimiz TwiHard'z Icon_lol
Teşekkürler =))

Ben değilim Beee
Sen HarryHard'sn sanırım Lestat Icon_lol Icon_lol
Admin arkadaşımın da dediği gibi..
Hepimiz TwiHard'ız Throb
TwiHard'ız Biz

Biz kendimizi Twilight Serisine adamış fanlarızz... Bazılarımız Team Edward bazılarımız da Team Jacob olsa bile hepimizin ortak noktası TwiHard olmamızdır.. Bizleri bir resim belki de bir parça ropörtaj bile mutlu edebilir.. Twilight için yapamayacağımız şey yoktur.. Elimizde olsa herşeyimizi Twilight ürünlerini stoklamada kullanırız ama malesef ailemiz buna izin vermez.. Bazıları bize deli dese de biz asla fanlığı bırakmayız.. Oyuncularımıza laf getirtmeyiz gerekirse bunun için kavga bile ederiz.. Herhangi bir Twilight oyuncusunun ufacık bile olsa bi resmini veren dergiyi hemen alırız.. Hepimizin Twilight dosyası vardır.. Posterlerimizi, haberlerimizi, film cdlerini koyarız o dosyanın içine.. Başkalarına göre kağıt parçaları gibi görünseler de bizim için o resimlerin değeri paha biçilemezdir.. Her poster aldığımızda heyecanlanırız.. Odamızda twilight köşesi de vardır.. O köşeyi kimseye dokundurtmaz gözümüz gibi bakarız..

Ne zaman canımız sıkkın olsa serinin herhangi bir kitabını alır okuruz.. Bazılarımızın favorisi Tutulma bazılarımızın ki Şafak Vakti olsa bile tüm kitapları okurken sanki ilk okuyuşumuz gibi heyecanlanırız.. Sahneler teker teker gözümüzün önünden geçer.. Her gece yatmadan önce favori kahramanımızı hayal ederiz.. Hepimizin tek isteği bir kerecik de olsa onları canlı görmektir.. Uzaktan bile olsa.. Aynı şehirde nefes almak bile yeterdir bize..

Bu hayalimizi gerçekleştirmek için çabalayan sevgili TwilightTurkiye yönetimine teşekkür ederim.. Bütün fanlar adına.. Umarım bu hayalimiz gerçek olur..

Hayley Darkness
Sayfa: 1 2 3
Referans URL