Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Yeni Ay Filminde, Kitaba Göre Hangi Farklar Var ?

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Yeni Ay Filminde, Kitaba Göre Hangi Farklar Var ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
[Resim: ee1d358b390012e918aae09.jpg]

Life & Style Magazinde yer alan bir habere göre Yeni Ay (New Moon) filminin kitabına göre farklı olacağından bahsediliyor.

[Resim: a8fe43f556d6a056affbef0.jpg]

--Filmde Bella’nın Edward’ιn sesini duymak, onu hatιrlamak için kendini tehlikeye atışιnı çok daha dikkat çekici şekilde olacağı belirtilmiş.

--Filmde kitaptakinden farklι düşünülmüş sahnelerden birisi de Edward’ιn sadece ses olarak değil halisünasyon kurgusunda görsel olarakta görülecek olması.

--Filmi kitaba göre daha aksiyonlu yapacak diğer unsurun, Laurent’in Kurtadamlar tarafιndan öldürülme sahnesinin kesintisiz gösterileceği yönünde. Anlaşιlan o ki kurtadam şovu bu defa kesinleşti.

---Son olarakta Bella’nın vampir olma istegi üzerine Edward’ιn evlilik şartı yerine çok daha farklı bir şart koşulacağı bildirilmiş.

kaynak:sinetif...

gizzém

vayy şu bellanın edwardın sesini duyma işini büyüttükleri iyi olmuş Good paylaşım için saol canım Icon_lol

vampir[e]dward

acaba ne gibi bi şart koymuşlar ya merak ettim . . .
cidden iyi olmuş filmde robu görebilcez Good
sağol Wink

gizzém

ama çoğunluk yinede bella ve jacob'ın olcak :S

twilightturkiye

Birincisi zaten kitaptada aynı şekilde bella kendisini tehlikeye atıyor,
İkincisi filmde Rob’u çok gösterecez diye Edward karakterine olmadık saçmalıklar yaptırmazlar umarım.
Üçüncüsü Şafak Vakti’nin çekileceği de kesinleşti.Evlenme dışındaki neden ne olacak ben de merak içerisindeyim.

kurtadam şovu süper olucak Turned

gizzém

evet ya neymiş şu şart iyice meraklandım Icon_lol kim beklicek ya Icon_lolIcon_lol
bence jacob'ın dahada fazla olması gerekir eee kitaptan sapmamak gerekir öle diiil mi? Icon_lolIcon_lolIcon_lolIcon_lol

________________________sevcan________________________
Bende en çok şartı merak ettim..
Bakalım neler olacak...
Saol..
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL