Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Alacakaranlık Kitabı

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Alacakaranlık Kitabı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6

Edward Cullen

[Resim: twilightcover.jpg]

Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona âşık olmuştum.

Isabella Swan Washington'ın, yağmurun hiç dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. Fakat gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hâle sokar. Edward şimdiye kadar, içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en çok değer verdiği insan olan Isabella... İki sevgili kendilerini tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulur.

Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap.
tek keLimeyLe inanıLmaz bi kitap..
iLk defa bi kitabı bukdr hızLı okudum..
okumayanLarada tavsiye ederim..
p.içn de tşk.ederiz..(:
Okudum ve 2 günde bitirdiydimIcon_lol
Üstelik 2 kere okudumIcon_lol
Ben sevdim Icon_lol
Herkes okumalı benceTurned
Saol...
twilightın bütün kitapları güzel...
eft çok güzel bir kitap..bnde 2 günde bitirdim hatta tenüflerde okuldada okuyordum sınıftaki arkadaşlar merak ettiler bu kitabı konusundan falan bahsettim şimdi herkes bu kitabı okuyor=))
dmLa bnde 2 kere okkudum Icon_lol
iLk basta okumak istemedim sonra basLadim ve kitabi bitirmeden duramadim
herkeze tavisey ediyorum bnde
şuan okuyorm az kldı bitmedn dierini alcm Icon_lol süper kitp
Valla ben 10. kez bitirdim ilk kitabı ve hala okumaya devam ediyorum.Bağımlılık yapıyor.Çok süper bir seri bence...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL