09-09-2010, 09:23:03 AM
![[Resim: ashleygreene640x230.jpg]](http://img375.imageshack.us/img375/5438/ashleygreene640x230.jpg)
Hayranların senin enlerini merak ediyor. Sana enlerini sormak istiyoruz.
Tabii neden olmasın?
Tamam ozaman. Başlıyoruz. En sevdiğin ülke?
Hmm. Sanırım Amerika. Yani İngilterede olabilir ama insan doğduğu yeri sever değil mi? O yüzden cevabım Amerika.
En sevdiğin yemek?
Yeşil şeyleri severim. Brokoli gibi... Brokoli yemeklerini severim mesela. Çünkü kalorisi daha azdır.
En sevdiğin meyve ve sebze?
Ananas. Sebze olarak brokoli.
En sevdiğin renk?
Kırmızı.
En sevdiğin film?
The Twilight Saga
En sevdiğin dizi?
Gossip Girl.
Gossip Girl hayranısın demek. Beklemediğimiz bir cevap verdin.
Gossip Girl'ü zamanım olduğunda seyrediyorum yani nadiren.
Peki en sevdiğin arkadaşın? Twilight Sagadan olsa daha iyi olur.
Twilight Saga haricinde birçok arkadaşım var. Twilight Sagada ise Kristen, Nikki, Robert, Taylor başta olmak üzere hepsini seviyorum.
Los Angeles mı New York mu?
New York.
Jacksonville mi Middleburg mü?
Jacksonville ve Middleburg benim büyüdüğüm, çocukluğumu gençliğimi yaşadığim yerler. İkisinide seviyorum ama Jacksonville ayrı tabii.
Jacksonville senin için tabii ayrıdır. Peki şimdi enlerden başka birşey soracağız. İlk ergenlik sivilcen çıktığında kaç yaşındaydın?
Haha
Hmm. Peki ilk aşık olduğunda kaç yaşındaydın?
Ben çocukluk aşklarına inanmam. Çocukluk aşkları hoşlanmadır. Yani ilk hoşlandığım zaman 8 yaşındaydım ve komşumuzun genç ve yakışıklı oğluna tutulmuştum.
Tabii sen küçükmüşsün ama seni şimdi görse ıslık çalar. Sen sportif misin yoksa şık mı?
İkiside. Yerine göre sportif, yerine göre şıkım.
İyi cevap. Modellik mi yoksa oyunculuk mu?
Aslında oyunculuğu hiç tatmamışken modelliği seçerdim ama oyunculuk daha mükemmel. Zaten modelliğe boyum yetmemişti çok ağlamıştım ama herkes oyunculuğu denemelisin, sana yakışacaktır filan dediler. Bende oyunculuk dersleri aldım ve şuandada oyuncuyum.
Ve bütün hayranların bundan memnun. Seni tanıma fırsatı bulup enlerini iyice tanıdığımız için şanslıyız. Bütün soruları güzelce cevapladın ve bizden 10 puan aldın.
Teşekkürler.