Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Kellan Lutz Biyografi Ve Hakkında Bilinmeyenler

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Kellan Lutz Biyografi Ve Hakkında Bilinmeyenler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4

Vampire Cullen

1.Diğer ismi Christopher...6 erkek 1'de kız kardeşi var..
2.Favori kahvaltısı yumurtalı biftek...
3.Biraz daha gençken rol arkadaşı Rob gibi modellik yapıyordu..
4.Kellan lisedeyken çalışkan bir öğrenciydi.Üniversite için bir çok burs teklifi vardı fakat aktör olmak için bunları geri çevirdi.
5.En sevdiği yer Güney Afrika...
6.Warrior adlı filmde Ashley Greene'le birlikte rol alıyor...Film önümüzdeki sene vizyona girecek..
7.Kellan 2006 yılında Hillary Duff'ın parfümü'nün (With Love..Hillary Duff) reklam filminde ve 2007'de Duff'ın With Love isimli şarkısının klibinde oynadı.
8.Heroes'dan tanıdığımız Hayden Panettiere ile nişanlı...
9.Eğer oyuncu olmasaydı bir Navy Seal (askeri bir birlik) üyesi olmak istiyormuş...
10.Sloganı ise "Asla hayal kurmaktan vazgecme...Bu hayaller sayesinde yaşacagız"..

Çeviri: vampire_cullen
Kaynak
neeeee!!
Heroes'dan tanıdığımız Hayden Panettiere ile nişanlı...
inanmıyorumm! inanamıyorum!
Hayden Panettiere iLe yakısmısLar Sloganı süpermiş (: "Asla hayal kurmaktan vazgecme...Bu hayaller sayesinde yaşacagız"..
pyLşm icn tşkrLer
Hayden Panettiere mı nişanLııı :O
güzeL biLgiLer için çok saoL..
emmet Heart

olaola

Hayden Panettiere mı inanamıyorum o kız çok ....... kıskandım şimdi..
6 erkek 1 kız yazık kıza ama kellan gibi abim olsun başka bir şey istemem Icon_lol
Saol p için Icon_lol
kim istemezki onun gibi abiye Icon_lolIcon_lol
Hayden'la nişanlı olduğu bilgisi yanlış. Heroes dizisinde Kellan konuk oyuncu olup orda Hayden'ın canlandırdığı Claire'in nişanlısını canlandırdı ancak gerçekte aslında aralarında bişey yok.

olaola

(14-06-2009 00:15:51 AM)angelic demiş ki: [ -> ]Hayden'la nişanlı olduğu bilgisi yanlış. Heroes dizisinde Kellan konuk oyuncu olup orda Hayden'ın canlandırdığı Claire'in nişanlısını canlandırdı ancak gerçekte aslında aralarında bişey yok.
oh rahatladım be saol cnm bu iyi bir haber işte Icon_lol
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL