Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - 2010 Teen Choice - Kırmızı Halı ve Ödül Töreninden Videolar

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: 2010 Teen Choice - Kırmızı Halı ve Ödül Töreninden Videolar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: TCA2010logo.png]

2009'daki ödül törenine Alacakaranlık'ın damga vurduğu,Teen Choice Ödülleri sahiplerini buluyor.Önceden kaydedilerek,9 Ağustos'ta Fox'da yayınlanacak olan ödül töreni için bu sene farklı bir yolla yeşil halı töreni internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak."ustream.tv" ve kendi oylama sitesi "teenchoiceawards.com"da yayınlanacak.
Kırmızı halı töreni,bugün Amerika saati ile 15:30'da başlayacak.

İnternet üzerinden yapılan oylama 6 Ağustos'ta sona erdi.

Ödül törenine Alacakaranlık oyuncularından Robert Pattinson,Taylor Lautner,Ashley Greene,Nikki Reed,Jackson Rathbone,Alex Meraz,Justin Chon,Chirstian Serratos,Michael Welch,Charlie Bewley,Kiowa Gordon,Bronson Pelletier katılacak.

Robert Pattinson ve Taylor Lautner'ın ödül vereceği gecede Alacakaranlık Efsanesi Yeni Ay ve Tutulma çeşitli dallarda aday.

Fox'un 2010 Teen Choice Ödülleri için hazırladığı video;

Chirstian Serratos Kırmızı Halı'da

Undomiel Luthien demiş ki: [ -> ]S:Merhaba şuan yanımda twilighttan güzeller güzeli Kristen(?) var.Bu gece harika görünüyorsun.
K:Teşekkür ederim.Sende öylesin.
S:Sormadan edemeyeceğim!(: Elbisen kimin eserim
K:Orijinal Coco Alishia
S:Milyonlarca mücevher var üzerinde.Bu zamana kadar gördüğüm her şeyden daha parlak.
K:Biliyorum.Bende öyle olmasını istedim.Yaza uygun.
S:Çok heyecanlıyım.Sen Twilight ekibinden röportaj yaptığım ilk kişisin.Son premier’de hepinizi görecek kadar şanslıydım.Görünüşe göre çoğunuz buradasınız,ha?
K:Evet,kesinlikle!Bu ‘Teen Choice ödülleri’.Harika bir zaman.Aday gösterildik ve sanırım hepimiz bir şekilde burada olmak istedik ve çoğumuz geldik.
S:Twilight gerçekten çok fazla adaylığa sahip.(Sonra hava nemle ilgili bir şeyler sıralıyor.)
S:Cast ekibinden arkadaşlarını ne zaman(ne kadar) görmen gerekiyor? Kırmızı halıda yada premierlerde mi ? Yoksa dışarıda da takılıyor musunuz?
K:Çok meşgulüz bu yüzden de çok fazla buluşamıyoruz.Cast’ten en yakın arkadaşım eddie(?) ile uzun zamandır görüşemedim ve mesaj attı.Birbiriniz için gerçekten zaman yaratmanız gerek ve buluştuğunuz zaman bu harika bir şey…
Sonrasında arkadaşının farklı bir mekanda olduğundan bahsediyor…

Ashley Greene her renkli halı üstünde röportaj verdi - işte video:

Undomiel Luthien demiş ki: [ -> ]S:Şuan yanımızda Twilight starı Ashley Green var.Muhteşem görünüyorsun Ashley.
A:Aww.Çok teşekkür ederim.
S:Muhteşemsin.Ödül töreninin tatlı yüzü falan olmayı mı istiyorsun?
A:Ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum.
S:Bu senin kariyerinin dönüm noktası mı?
A:Öyle düşünüyorum.Çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ederim ‘Teen Choice’.Birçok genç tarafından böyle görülmek desteklenmek çok hoş,gerçekten harika.Benim için bir onur.Birçok hayranımız genç.Sevginin bu şekilde gelmesini hissetmek çok güzel.
S:Twilight’ta seni görmek bizim için bir zevk.Neler yapıyorsun?Yazın keyfini çıkartıyor musun?Yoksa sürekli çalışıyor musun?Çalış çalış çalış..?
A:Vegas’tan buraya geldim.Birkaç kız arkadaşımla Vegas’taydık.Havuzdaydk falan.
S:Kumar oynadın mı?
A:Genelde kumar oynamam.BlackJack oynadım ve gayet iyiydim..Pullarımı diğer insanlara verdim.Bu şekilde pek para kazanamayan insanım.Yinede eğlenceli.Şuanda ise tam ortadayım kimleri orada kimileri geri döndü.
S:Film projesi var mı?
A:Miley Cyrus ile bir filmimiz var-ki şuan kendisiyle burada görüştüm-Demi moore.
S:Evet onu duydum.
A:Evet,Amerikan versiyonu çekilen bir Fransız filmi..Eh,pek tatilim yok ama babamla takılabiliyorum yani güzel..
S: Akşamın tadını çıkarmaya bak.Kameraya bak!Şuanda birçok genç internetten canlı yayınla izliyor.
A:Merhaba çocuklar.Hepinizi çok seviyorum.Bizi desteklediğiniz için çok teşekkürler!
S:Çok teşekkürler Ashley!
-Aman tanrım bu kız çok tatlı.
-Ve çok güzel.
-Tüm twilight ekibi çok hoş..

Alex Meraz Kırmızı Halı'da

Jackson Rathbone Röportajı

Tatlım,yukarıda verilen linklerle aynı verdiklerin ve o yayınlanma canlı değil.Gece 1:30'da Kırmızı (pembe,sarı,mor,yeşil) halı yayınlandı canlı olarak orada,onun tekrarını veriyor.
birde altını çizmişsin, yuh bana ++
Neyse tatlım çok pardon Icon_lol
birde böyle birşey diyor.
Her ne kadar anlamasam da :

Türkiye Saatine Göre ;

Kırmızı halı : 23:30-02:00

Ödül Töreni : 05:30 07:00

Los Angeles Saatine Göre ;

Kırmızı Halı : 13:30 - 17:00

Ödül Töreni : 18:30 - 20:00
Teen Choice,bir gün önceden çekilip sonradan banttan yayınlandığı için yukarıdaki program dün yapılan çekimin programı.
Bugün 8'de Amerika saatiyle yayınlanacak ve Türkiye'de sabah 5-6 sularına denk geliyor.
Arkadaşlar şimdilik 2 tanesini çevirebildim daha sonra diğer röportajlarıda koyarım.(:
Şimdiden eksiklikler veya hatalar varsa özür dilerim.(: Umarım beğenirsiniz (:
Keyifli okumalar(:

İlk röportajın videosu burada yok.Kızın yüzünü göremedim bir türlü ama Twilight'tan dedi ben tanıyamadım yinede koydum (:

S:Merhaba şuan yanımda twilighttan güzeller güzeli Kristen(?) var.Bu gece harika görünüyorsun.
K:Teşekkür ederim.Sende öylesin.
S:Sormadan edemeyeceğim!(: Elbisen kimin eserim
K:Orijinal Coco Alishia
S:Milyonlarca mücevher var üzerinde.Bu zamana kadar gördüğüm her şeyden daha parlak.
K:Biliyorum.Bende öyle olmasını istedim.Yaza uygun.
S:Çok heyecanlıyım.Sen Twilight ekibinden röportaj yaptığım ilk kişisin.Son premier’de hepinizi görecek kadar şanslıydım.Görünüşe göre çoğunuz buradasınız,ha?
K:Evet,kesinlikle!Bu ‘Teen Choice ödülleri’.Harika bir zaman.Aday gösterildik ve sanırım hepimiz bir şekilde burada olmak istedik ve çoğumuz geldik.
S:Twilight gerçekten çok fazla adaylığa sahip.(Sonra hava nemle ilgili bir şeyler sıralıyor.)
S:Cast ekibinden arkadaşlarını ne zaman(ne kadar) görmen gerekiyor? Kırmızı halıda yada premierlerde mi ? Yoksa dışarıda da takılıyor musunuz?
K:Çok meşgulüz bu yüzden de çok fazla buluşamıyoruz.Cast’ten en yakın arkadaşım eddie(?) ile uzun zamandır görüşemedim ve mesaj attı.Birbiriniz için gerçekten zaman yaratmanız gerek ve buluştuğunuz zaman bu harika bir şey…
Sonrasında arkadaşının farklı bir mekanda olduğundan bahsediyor…

S:Şuan yanımızda Twilight starı Ashley Green var.Muhteşem görünüyorsun Ashley.
A:Aww.Çok teşekkür ederim.
S:Muhteşemsin.Ödül töreninin tatlı yüzü falan olmayı mı istiyorsun?
A:Ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum.
S:Bu senin kariyerinin dönüm noktası mı?
A:Öyle düşünüyorum.Çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ederim ‘Teen Choice’.Birçok genç tarafından böyle görülmek desteklenmek çok hoş,gerçekten harika.Benim için bir onur.Birçok hayranımız genç.Sevginin bu şekilde gelmesini hissetmek çok güzel.
S:Twilight’ta seni görmek bizim için bir zevk.Neler yapıyorsun?Yazın keyfini çıkartıyor musun?Yoksa sürekli çalışıyor musun?Çalış çalış çalış..?
A:Vegas’tan buraya geldim.Birkaç kız arkadaşımla Vegas’taydık.Havuzdaydk falan.
S:Kumar oynadın mı?
A:Genelde kumar oynamam.BlackJack oynadım ve gayet iyiydim..Pullarımı diğer insanlara verdim.Bu şekilde pek para kazanamayan insanım.Yinede eğlenceli.Şuanda ise tam ortadayım kimleri orada kimileri geri döndü.
S:Film projesi var mı?
A:Miley Cyrus ile bir filmimiz var-ki şuan kendisiyle burada görüştüm-Demi moore.
S:Evet onu duydum.
A:Evet,Amerikan versiyonu çekilen bir Fransız filmi..Eh,pek tatilim yok ama babamla takılabiliyorum yani güzel..
S: Akşamın tadını çıkarmaya bak.Kameraya bak!Şuanda birçok genç internetten canlı yayınla izliyor.
A:Merhaba çocuklar.Hepinizi çok seviyorum.Bizi desteklediğiniz için çok teşekkürler!
S:Çok teşekkürler Ashley!
-Aman tanrım bu kız çok tatlı.
-Ve çok güzel.
-Tüm twilight ekibi çok hoş..
İlk mesaja ekledim çevirilerini canım,bu arada ilk ünlü Chirstian Serratos - nam ı diğer Angela-
Ve çevirilerin için teşekkürler Icon_lol
haydaa!Kafayı yedirtti bana yaa Icon_lolIcon_lol Abi çeviriyorum ama dedim bu değil mi defalarca kim olduğunu dinledim spikerler öyle kikirdek ki imkansız duyma Icon_lolIcon_lol
Ayy çook sağol canım benim ya Icon_lol Daha çevirecektim diğerlerini de ama baktım ses yok dedim boşver Icon_lol
ve ne demek Icon_lol
Spikerler komediydi ya ++
Özellikle erkek olan gelip giden herkese "klibimi izlediniz mi?" gibi sorular sormaya başladı.Çoğu kişi de "hıhı" dedi de ne kadar doğru bilemiyoruz,ben bu sese sahip birini dinlemezdim Icon_lol
Bu arada devam edecek misin çeviriye?
Sayfa: 1 2 3
Referans URL