Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Tutulma'yı İzlerken Öldü !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: twilight_eclipse_imax2.jpg]

Hayranı olduğu Alacakaranlık Efsanesi’nin son filmi ‘Tutulma’yı izlemek için gittiği sinemada ölü bulundu.

Vizyona girdiği günden bu yana gişe rekorları kıran Alacakaranlık Efsanesi serisinin son filmi Tutulma’yı izlemek için sinemaya giden 23 yaşındaki Yeni Zelandalı genç adam filmin sonunda görevliler tarafından oturduğu sandalyede ölü halde bulundu.

Yeni Zelanda polisleri tuttukları raporda ise; Pazar akşamı Romantik Vampir filmine giden 23 yaşındaki genç adamın sinemadan oturduğu koltukta yığılmış olarak bulunduğu vücudunda ise hiçbir yara ve darbe izi olmadığı tespit edildiğini yazdı.

Özellikle filmin içeriği ve türü açısından farklı oluğunu özellikle altını çizen yetkililerden Şimdi herkes otopsi rapor sonuçlarını bekliyor.

Kaynak: Tık*
SAÇMALIK BENCE takdiri ilahi orda ömrü bitmiş ölmüş..Filmde kalbi zorlayacak acı sahneler hatırlamıyorum ben sadece çok arzu edilecek iki erkek arasında kalan bir bella var ve kararsızlıklarıyla ikisinide birbirine düşürüyor.SOn filmde bu biticek Turned)Vampir oldukdan ve reneesme doğdukdan sonra ne saçmaki jake kızına mühürlenicek bu yani..
Heyecandan kalp krizi geçirmiştir Giggle Jacob'ın kasları görünce ben de geçiriyodum nerdeyse 0540
Amaaan Eclipse öyle uğruna can verilcek bir film değildir zamanı gelmiş ölmüş... Beee
(08-08-2010 12:56:41 PM)mlsgirl demiş ki: [ -> ]Amaaan Eclipse öyle uğruna can verilcek bir film değildir zamanı gelmiş ölmüş... Beee

Kesinlikle yanii
Öleceği varmış ölmüş, sanki Tutulma'yla alakası var..
Neyse teşekkürler yine de.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL