30-07-2010, 23:21:43 PM
Öncelikle herkese slm 
Bn şerife (:
nerden başlasam aslında pek bilmiyorum.. sanırım ayrıntılarına kadar anlatılması gerekiyormuş
Söylediğim gibi ismim Şerife, Konya'da yaşıyorum. Lise 3 e geçtim. ne yazık ki fen lisesi'nde okuyorum
ailemin yoğun isteği tabi bnm de kan,ameliyat,neşter gibi şeylere ilgi duyduğumdan doktor olmak istiyorum ama öyle normal doktor değil kesinlikle içimdeki psikopat ruhu yansıtacağım 
Aslında istanbulda doğmuşum ama hastalığım ( bronşit oluyo ) yüzünden temiz havalı bir yer olarak ananemgilin yanına gelmişiz. annem ile babam ben 3 yaşındayken boşandıkları için bn ve annem burda ama babam hala istanbulda ...
Tek çocuğum ve kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. bu yüzden ailem biraz şımarik olduğumu düşünüyor ama kader işte napcan (:
İlköğretimde 8. sınıfa kadar çok iyi bir dostum vardı sonra yollarımız ayrıldı ki iyi ki ayrılmış
lisede ilk yılım kesinlikle berbattı böyle bi hayat olamaz fln diye depresyona fln gircektim ama sonra onlar geldi 
Onlar kim mi ? coming soon ...
Derslerim iyi gibidir yani çok çalışmasam da dersi derste öğrenmesem de sınıfta kalmadan ilerliyorum
müdür pek sevmez ama sağolsun bni her zaman koruyan bi müdür yardımcımız var =) kendim şahsen bizzat çok sık giderim de müdür odasına 
Bu yıl harika geçti inanılmaz eğlendim
ama dersler biraz kaynadı sanki 
fazlasıyla sosyal bir hayatım var bence muhteşem ama ailem pek bu durumdan memnun değil
gezmeyi tozmayı kafelere gitmeyi alışveriş yapmayı çok severim
parayı da severim tabi ama biriktiremem harcarım (:
Hayatımdaki en önemli şeyler ;
1- Aile
2- Sağlık
3- Dostlarım ( kardiiş onlar
)
Sevgilim var mı diye sormuyorsunzdur ama bn yine de cevaplayayım
YOK
yani vardı da baktım bn bu çocukla kanka gibi takılıyorum beraber gossip girl izliyoruz
sinemada recep ivedik'e gidiyoruz ( bide sevgililer gününde ) olmaz bu iş dedim karşılıklı anlaşarak ayrıldık =) balığımız behlül bende kaldı sülüğümüz ezel de onda velayet sorunu da çözüldü böylelikle
ve kendisi halen arka sıramda oturuyor
halen kopya çekiyoruz ve halen beraber ders çalışıyoruz ama o bnm yakın arkadaşım artık =)
edit : sülük nerden çıktı demeyin doğum günümde almış arkadaşlar
Yukarda yakında diye belirttiğim şahsiyetler
muhteşem insanlar
bnm dostlarım....
onlar nerden girdi hayatıma allah kahretsin demek geliyor bazen içimden ama ne yapalım kader bulduk onları
ama çok mutluyum onlarla.. anamdan çok onları görüyorum
yani artık bıktık birbirmizden ama napalım bizi bizden başka kimse sevmiyor 
okulda tam bi kırığım yani hocalar bni severler ama işte hani güldürüyorum fln ya ondan
insanları güldürmeyi çok severim bu arada yani eğlenmeyi seven ve bilen bir insanım
okulda çömler bende çok korkar yani bunu belirteyim onları biraz kendi işlerim için kullanıyorum sanırım
ve tabi ki okulda tüm dedikoduların kaynağı bnmdir yani her an herkes için bi dedikodu atabilirim ortaya o yüzden okulda sorarsanız şöyle derler ;
Geveze,Şımarık,Kendini Beğenmiş,Komik,Bencil,Kıskanç, vs
Müzik dinlemeyi severim özellikle rock ama daha çok türk (:
pop da dinlerim arada yabancu pop fln öyle ama şu günlerde hareketli şarkılar seviyorum yaz olmasından dolayı (:
Kitaplarda fantastik kitaplar tercihimdir, ayrıca aşk,korku ve psikolojik kitapları seviyorum (:
Film olarak kesinlikle romantik komedi ve psikolojik gerilim, ayrıca böyle farklı senaryoları olan filmleri severim
Neyse ya çok konuştum artık devamı sonraya
sizleri seviyorumm =)
Bn şerife (:
nerden başlasam aslında pek bilmiyorum.. sanırım ayrıntılarına kadar anlatılması gerekiyormuş

Söylediğim gibi ismim Şerife, Konya'da yaşıyorum. Lise 3 e geçtim. ne yazık ki fen lisesi'nde okuyorum
ailemin yoğun isteği tabi bnm de kan,ameliyat,neşter gibi şeylere ilgi duyduğumdan doktor olmak istiyorum ama öyle normal doktor değil kesinlikle içimdeki psikopat ruhu yansıtacağım 
Aslında istanbulda doğmuşum ama hastalığım ( bronşit oluyo ) yüzünden temiz havalı bir yer olarak ananemgilin yanına gelmişiz. annem ile babam ben 3 yaşındayken boşandıkları için bn ve annem burda ama babam hala istanbulda ...
Tek çocuğum ve kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. bu yüzden ailem biraz şımarik olduğumu düşünüyor ama kader işte napcan (:
İlköğretimde 8. sınıfa kadar çok iyi bir dostum vardı sonra yollarımız ayrıldı ki iyi ki ayrılmış
Onlar kim mi ? coming soon ...

Derslerim iyi gibidir yani çok çalışmasam da dersi derste öğrenmesem de sınıfta kalmadan ilerliyorum

Bu yıl harika geçti inanılmaz eğlendim
fazlasıyla sosyal bir hayatım var bence muhteşem ama ailem pek bu durumdan memnun değil
Hayatımdaki en önemli şeyler ;
1- Aile
2- Sağlık
3- Dostlarım ( kardiiş onlar
)Sevgilim var mı diye sormuyorsunzdur ama bn yine de cevaplayayım
YOK

yani vardı da baktım bn bu çocukla kanka gibi takılıyorum beraber gossip girl izliyoruz
edit : sülük nerden çıktı demeyin doğum günümde almış arkadaşlar

Yukarda yakında diye belirttiğim şahsiyetler
muhteşem insanlar
bnm dostlarım....
onlar nerden girdi hayatıma allah kahretsin demek geliyor bazen içimden ama ne yapalım kader bulduk onları
ama çok mutluyum onlarla.. anamdan çok onları görüyorum
okulda tam bi kırığım yani hocalar bni severler ama işte hani güldürüyorum fln ya ondan
ve tabi ki okulda tüm dedikoduların kaynağı bnmdir yani her an herkes için bi dedikodu atabilirim ortaya o yüzden okulda sorarsanız şöyle derler ;
Geveze,Şımarık,Kendini Beğenmiş,Komik,Bencil,Kıskanç, vs
Müzik dinlemeyi severim özellikle rock ama daha çok türk (:
pop da dinlerim arada yabancu pop fln öyle ama şu günlerde hareketli şarkılar seviyorum yaz olmasından dolayı (:
Kitaplarda fantastik kitaplar tercihimdir, ayrıca aşk,korku ve psikolojik kitapları seviyorum (:
Film olarak kesinlikle romantik komedi ve psikolojik gerilim, ayrıca böyle farklı senaryoları olan filmleri severim

Neyse ya çok konuştum artık devamı sonraya
sizleri seviyorumm =)