Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Eclipse Spoiler!

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Eclipse Spoiler!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Bu bölümde Tutulma'da beğendiğimiz alıntıları paylaşabiliriz. Sohbet ortamı oluşturmamak şartıyla.

(Jacob Bella'yı öper, Bella karşı çıkmaya çalışır ama Jacob sinirlenip onu bırakmayı reddeder. Bella da bunun üzerine hiç bir şey yapmadan durup Jacob'un bitirmesini beklemeye başlar. )
Sonunda, beni bıraktı ve yüzünü uzaklaştırdı.
''Bitirdin mi artık?''Ruhsuz bir ses tonuyla sordum.
''Evet.'' iç çekti.Gözlerini kapayarak gülümsemeye başladı.
Kolumu geriye attım ve sonra ileriye doğru bir tokat savurdum. Yapabileceğim en güçlü şekilde ağzına bir yumruk attım.
Bir çatırtı duyuldu.
''Ah! AH !'' Çığlık attım.Elimi göğsümün üzerinde sıkıca tutarak,şiddetli acıyla birlikte çılgınca aşşağı yukarı sıçramaya başladım.Kırılmıştı.Hissedebiliyordum.
Jacob bana şokla bana baktı ''Sen iyimisin?''
''Hayır, lanet olsun! Elimi kırdın.''
''Bella elini sen kırdın. Şimdi etrafta dans etmeyi bırakta kontrol etmeme izin ver.''
''Dokunma bana! Şimdi eve gidiyorum!''
''Gidip arabamı getireyim.'' sakince konuştu.Filmlerdeki gibi çenesini bile ovmuyordu. Ne kadar acıklı.
''Hayır, teşekkürler.'' tısladım.''Yürümeyi tercih ederim.''Yola döndüm.Sınıra yalnızca birkaç mil vardı. Ondan kurtulduğum zaman Alice beni görecekti. Beni göndermek için birilerini yollardı.
''Yalnızca seni eve götürmeme izin ver.''Jacob ısrar etti. İnanılmaz bir şekilde arsızlıkla kollarını belimin çevresine doladı.
Silkinip onu uzaklaştırdım.
''İyi!'' hırıldadım. ''Yap! Edward'ın sana ne yapacağını görmek için sabırsızlanıyorum! UMARIM BOYNUNU KOPARIR, SENİ İĞRENÇ, MORON KÖPEK! ''
Sağol canım... Güzel bir bölüm, güzel diyaloglar Icon_lol
''Bazı insanlar kendilerini kandırmaya oldukça hevesli.''
''Kurtadamların çoğunlukla bu yanlışa oldukça eğilimli olduklarını farkettim. sence bu genetik bir şey mi?''
''Bu onun benden daha iyi öpüştüğü anlamına mı geliyor?'' Aniden üzgün bir şekilde sordu.
''Bunu söyleyemem, Jake . Edward benim haytım boyunca öptüğüm tek insan.''
''Benim dışında.''
''Ama ben onu öpüşmek olarak saymıyorum , Jacob. Bence o daha çok bir saldırıydı.''
''Ah! İşte bu acıttı.''
Herkes aklında kalan ve beğendiği sözleri paylaşabilir Give_heart

Benim favori lafım kesinlikle : ''Volturiler asla ikinci bir şans vermez..''
Riley : "Sen öldün"
Çok etkileyiciydi Love
ay evett ve onu söyledikten sonra ki ani ses efektinde ölüyodum Icon_lolIcon_lol

Kesinlikle Bellanın başta söylediği paragraf:

Bazıları ateş diyor dünyanın sonu. Bazılarıysa buz. Ben arzulardan edindiğim tecrübeyle ''ateş''i tercih ediyorum.. Love
Bazıları dunyanın sonunun ateş olduğunu söylüyor ,
Bazılarıda buz .
Tutkuyu tattığımdan
...
Ateşi tercih ediyorum ben .
Ama iki kere yok olacaksa dünya ,
...
ßiliyorum nefreti yeterince
ßuzla da yok olsun
diyebilecek kadar... ♥
Isabella swan seni sonsuza kadar seveceğime söz veriyorum
Sayfa: 1 2 3 4