Ya keşke breaking dawn kitabını hep bellanın ağzından okusaydık..Çünkü orda bellanın hamileleğinde nasıl histtiğindn filn haberimiz olmuo.. Bide orda bazı cevaplanması gereken sorular kalmış mesela bella nasıl karşı çıkıyo bebek karnındayken nasıl hissediyo gibi ???
Ama yinede farklı bi hava katmış....
Siz ne düşüosunuz arkadaşlar???
bence jacobın (ne kadar sevmesemde onu

) anlatması iyi olmuş çünkü onu gören birisi olmalıydı tabiki bellanın nasıl hissetttiğini bilemiyoruz ama karşıdan nasıl göründüğünü falan bilemezdik birde arada jacobun yaşadıkları var.... ama edin ağzından da anlatılabilirdi

bencede edward anlatmalıydı cunku edward cok uzgun hissediyo bikerede edward konussun yaw nese ki midnight sun' ı edwardım anlatıoo
bencede edward anlatmalıydı çünkü hem jacobun ne düşündüğünü biliyor hemde o daha üzgün ve düşündüklerinden kimsenin haberi yok o anlatsaydı herkesi anlaya bilirdik
Bende Edward'ın anlatmasını isterdim...
Daha güzel olurdu o zaman bence...
kim olsaydı olurdu...ama keske jacob anlatmasaydı....(anti-Jacob)

(06-06-2009 15:51:40 PM)...DamLa... demiş ki: [ -> ]Bende Edward'ın anlatmasını isterdim...
Daha güzel olurdu o zaman bence...
evet bende edwaRd'ın anLatmasını isTerdim

Bence Jacobun ağzından anlatılması daha harika yanii Bellanın duyguları belli ama Jacob düşünceleri acısı ,yaptıkları daha farklı bi hava katmış