Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Güzel ve Vampir - İspanyol Dergisi

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Güzel ve Vampir - İspanyol Dergisi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3

twilightturkiye

Robert ile yapılan ropörtaj

Bir vampire hayat verebilmeniz için geceleri yaşamalısınız. Robwert Pattinson(22) : "gün boyu evimden ayrılmam,sadece geceleri sosyalleşebiliyorum" diyor.

Soundtrack'e 2 parça verdin , sen bir müzisyenmisin?

Eskiden bir grubum vardı. Şarkılardan birini ben yazdım ve bir değiri arkadaşım tarafından yazıldı. Catherine şarkıları duymuş ve onları filme koymaya karar verdi.
sadece birisi soundtrak'te "never think"

Albüm yapmak gibi bir planın varmı? disney çocuklarına baksana...

hayır, bundan nefret ediyorum. Oyunculuğu bırakana kadar düşünmem bile.Sadece barlarda çaldım.Hiç kayıt yapmadım, yada para kazanmak için müzik çalmadım. Belki sadece 60 euro'ya burada ve orada çalıyorum =)
Disney çocukları acenteye dönüşmek istemiyorum.

Little Ashes'ı çekerken bir süre ispanyada kalmıştın

Evet çok ilginçti. Kırsal kesimde film çekmiştik ve kmse ingilizce konuşmuyordu, bende aylarımı hiç konuşmadan ve dali'yi okuyarak geçirdim.

Kimseyle bağdaşamayan birimisin?

Çalıştığımda eğer yeterince bilgilendirilmemişsem karakteri kendim yaratırım. Oyunculuk dışında fazla bir yaşantım yok, birlikte takılabileceğim bir grubum yok.
büyürken sadece 2 arkadaşım olmuştu , hepsi bu.birgün uyanıp arkamda hiç bir şey bırakmadan kaybolup gidebilirim.

Hayranlarla ve onlar tarafından takip edilmekle nasıl başediyorsun?

iki işe sahipmişsin gibi, oyunculuk ve hayranlarının ilgisini beslemek ki çalışmaya devam edebilesin.

Boş zamanlarında ne yaparsın?

Dışarı pek çıkmam. Günü kendi işlerimi yaparken harcamayı severim ve sonra gece sosyalleşirim.
İnsanlarla konuşurken sıkılırım birine dışarı yemek için çıkmayı teklif ederim ve 15 dakika sonra onlardan sıkılırım...

Kristen ile yapılan ropörtaj

19 yaşındaki Kristen Stewart " Şöhret hayatımı etkilemedi , şöhret gerçek değil" diyor.

Kitabın hayranları filmin youncularından pekte memnun değiller neden?

Biliyorumki fikirlerini değiştirdiler. Filmi izlediler ve film hakkında yazılanları okudularve aslında tüm bunların düşündükleri kadarda kötü olmadığını gördüler
Bence onlarda zevk alacak. Bu kitaba oldukça bağlı bir film.

Bazı insanlar senin bella için fazla güzel olduğunu söylüyor.

Filmde ortalama bir kızım söylediğiniz şey çokta hoş değildi aslında.

Bu yazınsal karakterlerin başına gelir.

Biliyorum, güzellik özneldir. eğer gider google'a "dünyanın en çirkin kızı" diye yazarsanız benim resmim çıkacaktır. inan buna, bu heryerde.
Birçok insan benim korkunç olduğumu düşünüyor.

Kendini sıkça google'da aratırmısın?

bazen.Ve kim yapmadığını söylerse o yalan söylüyordur. Ama bu çılgınca ve hiçte verimli birşey değil.

eğer bu filmin bu kadar büyük olacağını bilseydim bu iş için hiç imza atmazdım demişsin?

Bunu gücensiz hissettiğim bir anda söylemiştim. insanların senden çok fazla şey beklemeleri hiç hoş değil.
Bunun gibi bir fenomen çok yorucu olabiliyor, ama aynı zamanda beni hiçte etkilemiyor.
Gerçek yaşantımı değiştimiyor

Bir sürü insanın senin adını haykırmasını görmek çok zor olmalı.

Evet, ama onlar bella için çığlık atıyorlar , karakter, kim atmazdı ki. İnsanlar rob'a gerçekten takıntı yaptı. herneyse,Ben kimsenin izlemediği filmlerde olmaya alışmışım.

Müzik twilight'ta çok önemli . soundtrack seçimlerini beğendinmi?

Muse'e bayılırım. Matt Belamy'nin sesi bu film için mükemmel. Ama ben daha eski müzikleri tercih ederim. şimdilerde van morrisen'a taktım.

Üniversiteye gitmeyi planlıyormusun.

bir süre düşündüm ama otorite ile bir problemim var. insanların bana ne okuyacağımı söylemesinden hoşlanmam.
Özgürce eğitim alacağım.

Edward ve bella mükemmel çiftmi?

söyledikleri kadar iyi bir kimya varmı aralarında? onları bir teste sokalım ve ne kadar uyumlu oldukşarını görelim.

Favori filmiziz?

Rob: One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Kristen hangi filmi söyledi? onunki Jungle Book'tur. böyle demişti az önce.

kristen: Rob "Breathless "'e bayılır. bana bu filmi o vermişti. ben ise...bilmiyorum.American Beauty'i severim

Favori şarkınız?

Rob: eskiden beri morrison'dı şimdi hip-hop seviyorum. Kristen'in ki? evet sanırım ben insanlarlayken sadece kendi müziğimi çalarım , bu korkunç değilmi?

Kristen: Cul de Sac ve van morrison'ı severim. Rob onun büyük bir hayranı.eğer öyle olmadığını söylüyorsa , sadece beni yalanlamak için söylemiştir.

bir tarif?

Rob: mikrodalga ile çok iyiyim. kris ise noodle( çin makarnası ) ve köfte yapar .

Kristen: Ben konserve köfte ve noodle yaparım. onun en iyi bildiği şeyse bira şişesinin kapağını açmaktır =)))

Uyuyamıyorsanız ne yaparsınız?

Rob: Kitap okurum. günde sadece 3 saat uyurum. uyumayı sevmem. hiç rüya falan görmem çok sıkıcı

kristen: yazarım. çılgına dönerim. Rob ise seni kızdırmak için bişiler söylemiştir kesin. O çok dramatik ve karanlık birşeyler söyleyecektir.

eğer birini ısırabilseydiniz kim olurdu?

Rob: Kris muhtemelen beni ısırmak isteyeceğini söyleyecektir. ( gülüyor) Herhangi birini ısırabilirdim.

kristen: Nikki reed. şaka şaka... O beni ısırırdı. çıktıklarını söylüyorlar ama çıkmıyorlar. benimde bir erkek arkadaşım var.

kaynak

vampir[e]dward

hehe çok eğlenceli röp.ler olmuş sağol...
kristen daha önce oynadığı filmlere alttan lafı soktu yanlız "kimsenin izlemediği" falan owww Icon_lol Icon_lol Icon_lol

olaola

Alıntı: onun en iyi bildiği şeyse bira şişesinin kapağını açmaktır
Icon_lol Icon_lol Süper ya o kadar kusur olsun artık
saol
Kaynak? Sorunlu kaynak
Rob: mikrodalga ile çok iyiyim. kris ise noodle( çin makarnası ) ve köfte yapar .

Kristen: Ben konserve köfte ve noodle yaparım. onun en iyi bildiği şeyse bira şişesinin kapağını açmaktır =)))

hehehehehehe süpermiş Icon_lol
vampir[e demiş ki:dward' pid='4943' dateline='1241696179']
hehe çok eğlenceli röp.ler olmuş sağol...
kristen daha önce oynadığı filmlere alttan lafı soktu yanlız "kimsenin izlemediği" falan owww Icon_lol Icon_lol Icon_lol

Icon_lol Icon_lol İyiymiş cidden...
Saol...
teşekkürLer süperr (LL)
teşekkürLer süperr 0330
(07-05-2009 18:49:34 PM)-sbnm- demiş ki: [ -> ]Rob: mikrodalga ile çok iyiyim. kris ise noodle( çin makarnası ) ve köfte yapar .

hehehehehehe süpermiş Icon_lol

aynen Icon_lol
Sayfa: 1 2 3
Referans URL