Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Yoğun İstek Üzerine New Moon Yeniden..

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Yoğun İstek Üzerine New Moon Yeniden..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
2 saat önce sinemaya girdim Miley Cyrus ve Liam Hemsworth oynuyor The Last Song diye bir film güzeldi.
Kapıdan çıkarken afişlere bir baktım tutulma ve yeni ay afişi var.
Yeni ay ne alaka diye baktığımda üzerinde
"Yeni ay yoğun İstek üzerine 25 Haziran'da yeniden geliyor" Yazıyordu..
5 gün sonrada tutulma çıkıcak çok sevindim (:(:

Bu konu umarım yoktur aradım ama bulamadım en az 10 kere aradım sanırım Tongue
Evet bende duymuştum bunu,izleyemeyenler için güzel haber.Sanırım dublajlı olur bu sefer.
Konu için teşekkürler Enisecim Give_heart
Tutulma'dan sonra belki canım çok sıkılırsa giderim.Teşekkürler Turned Bu arada mı her yerde mi? Grin1
Valla ben internette biraz araştırdım ama bilgi bulamadım.Hangi sinemalarda bilmiyorum,başka bi yerde okumuştum.
Alacakaranlığıda yoğun istek üzerine bir daha koymuşlardı sinamalara. Bütün seriye böyle yapıcaklar galiba (:
Pi sağol canım (:
Eğer Twilight'ın dublajı gibi olacaksa asla gitmem o neydi öyle ya 0368
(12-06-2010 19:20:54 PM)Clodya Raymond demiş ki: [ -> ]
Evet bende duymuştum bunu,izleyemeyenler için güzel haber.Sanırım dublajlı olur bu sefer.
Konu için teşekkürler Enisecim Give_heart

Rica ederim cnm (:
Bu arada bende internetten baktm sadece 1 hafta boyunca vizyonda kalcağı yazıyordu (:
25 Haziran'a az kaldı ya o zaman görürüz Icon_lol
(12-06-2010 19:34:58 PM)Evalynn. demiş ki: [ -> ]Eğer Twilight'ın dublajı gibi olacaksa asla gitmem o neydi öyle ya 0368

aynen yaa bööö 0368Beee

dubLaj oLcaksa hiç bi şekiLde gitmem Icon_lol ordaki aSıL amaç Robert*ımın sesini duymak Give_heart
Sayfa: 1 2
Referans URL