Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Düğününüz Twilight Temalı Olsun !

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Düğününüz Twilight Temalı Olsun !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Gerçekten sıkı bir Twilight fanı olanlara - Bella Swan'ın nişan yüzüğünün aynısını alanlar gibi - bazı şık Twilight Temalı düğün fikirlerimiz var.Elmalar,çarpıcı kırmızılar ve orman hissi veren şeyler düşünün. Bir bakın ve fikrinizi söyleyin.

NOT: Yazıyı altta verdiğim "Kaynak ve Resimler" linkinden resimlere bakarak okursanız iyi olur.Numaralar resimlerin numaralarıyla aynı.

Twilight Temalı Düğün İçin 10 Fikir :

1) Lüks Detaylar

Ormanımsı havaya rağmen biraz parıltı işi güzelleştirir.

2) Ufak Kekler

Bu sevimli kekler filmin temasını aşırı karikatürize etmeden yansıtmanızı sağlar.

3) Sıcak Konfor

Eğer sıcaklık düşerse ve düğününüz dışarıdaysa,rahat battaniyeler ve sıcak elma şarabı misafirlerinizi mutlu tutmaya yeter.

4) Doğadan Esinlenilmiş Kekler

Zekice hazırlanmış Twilight-ımsı bu kek onu zevksizlikten uzak tutuyor.Metalik elmayı sevdim!

5) Edebi İmalar

Sadece Twilight bilgisinin hat safhasında olan bazı misafirler yaptığınız alıntıların kitaplardan çıktığını anlayabilir.

6) Büyüleyici Orman

Twilight'tan esinlenerek yapılmış bu düğünde ormanın büyüsü karanlık ve çarpıcı.

7) Yaşasın Parıltı

Twilight temalı düğününüzün yeşillik ve açık bir alanı varsa;kırmızı,beyaz ve siyah renkleriyle planlayarak düğünün havasını büsbütün değiştirebilirsiniz.

8) Süslü Kekler

Kurdeleler,kristaller ve güller,oh Tanrım ! Ve yine işin sırrı şık olmak.

9) Çarpıcı Giyim

Mücevher ve koyu kırmızı güllerle,gelin ve damat içlerindeki vampiri ortaya çıkarıyor.

10) Mücevherli Davetiyeler

Ne kadar muhteşem bir davet ! Buna hayır diyemezdim doğrusu.

Kaynak ve Resimler : CasaSugar

Çeviri : Who?
KOPYALAMAK KESİNLİKLE
YASAKTIR!

[Resim: b04Dk.png]

All Rights Reserved ®
Copyright© 2020
Translated by Who?
p.i saol
çok güzel değil açıkcası daha güzel bekliyordum..

paylaşım ve çeviri için teşekkürler Give_heart
önemli değil,sağolun Kiss
KONU TWİLİGHT BÖLÜMÜNE TAŞINDI.. (:
SağoL (=
Paylaşım için teşekkürler (:
güzel haber .D
Sayfa: 1 2
Referans URL