03-06-2010, 19:32:04 PM
![[Resim: 29311101501713349807252.jpg]](http://img706.imageshack.us/img706/8533/29311101501713349807252.jpg)
OPRAH WINFREY: Yani binlerce kişi vampire Edward Cullen rolü için seçmelere katıldı ve Kristen ben senin o anda Rob’un Edward’ı oynayacak kişi olduğunu anladığını duydum. Bize nasıl olduğunu anlatsana.
KRISTEN STEWART: Şey.
TAYLOR LAUTNER: Karın kasları sayesinde.
KRISTEN STEWART: Seçmeler başlangıç için çok garip bir yer. Yani, bilmiyorum. Sadece çok fazla beklenti var ve sen gergin olduğun için hiç kendin gibi olamıyorsun, ve ben bunun filmdeki tek önemli nokta olduğunu biliyordum. Demek istediğim, eksik olan şeyler olabilir ama film bunlara rağmen çekilir ve olur diye düşünüyorum. Yani film hakkında sevdiğim şey doğru kişi seçilirse gerçekleşecek gibi hissettim. İçgüdüsel bir şey. Yani, iyiydi.
OPRAH WINFREY: Seçmelerde ne yaptınız?
KRISTEN STEWART: Bazı sahneler okuduk.
OPRAH WINFREY: Mm-hmm. Öpüşmek zorunda kaldınız mı?
KRISTEN STEWART: Evet.
OPRAH WINFREY: Seçmeler için?
ROBERT PATTINSON: Ve bizi bunun için hazırlamadılar. Evet. En azından Catherine bana söylemedi. Sana büyük ihtimalle söylediğini biliyorum. Evet. Bunu daha önce onlarca adayla yaptı. (güler)
KRISTEN STEWART: Onlarca adamla öpüştüm. O en sonuncusuydu. (güler) Ve gerçekten biraz korkmuştu.
ROBERT PATTINSON: Öylesine saniyelerdi.
KRISTEN STEWART: Yani ama çoktu.
OPRAH WINFREY: Pekala, sizzler ikiniz hakkındaki tüm dedikoduları biliyorsunuz. Kristen’e sormayacağım, çünkü o çok utangaç, bana cevap vermeyecektir, ama ikinizin çıktığına dair dedikodular var. Bu doğru mu?
ROBERT PATTINSON: Kristen hamile.
KRISTEN STEWART: O insanları şok etmeyi gerçekten seviyor, çünkü bunun eğlenceli olduğunu düşünüyor. Hayır, hayır, hayır. Aslında bu konuşmayı daha once yapmıştık – bebeği o doğuracak, çünkü ben yapamam. Ben çok – demek istediğim, bir bebeğin bu çatıdan dışarı çıkabildiğini hayal edebiliyor musunuz? Yani, bu mümkün değil.
OPRAH WINFREY: (Rob’a) Yani bebeği sen doğuracaksın.
KRISTEN STEWART: Evet. Evet. Evet.
OPRAH WINFREY: Evet. Yeni doğanlarla uğraşmanın zor olduğunu biliyoruz.
OPRAH WINFREY: Pekala, dün gece Chicago’ya geldik ve Robert benim aslında onun yapmayacağını düşündüğüm – bunu yapmayı kabul ettiğine gerçekten inanamadım, ama etti çünkü yapımcılarımız herhangi birşey yapmasını isteyecekti, ve o yabancıların kapılarını çalmayı kabul etti.
TAYLOR LAUTNER: Bu inanılmaz.
OPRAH WINFREY: Evet. İnanılmaz değil mi? Böylelikle o bazı büyük Alacakaranlık hayranları için bunu yapmayı kabul etti ve Robert Pattinson yabancıların kapılarını çaldığında neler olduğunu izleyelim.
ROBERT PATTINSON: Bölgede pek çok “Alacakaranlık” hayranı olduğunu duyduk, ve bazılarına sürpriz yapacak ve onları gösteriye davet edeceğiz. Şey, bu belki de çok rahatsız edici olabilir. Bu tür şeyler için her hangi bir anlaşma var mı? (kapı zili) Bu korkutucu. Merhaba? Öylece eve girecek miyiz?
GRUP (Kızlar): (çığlıklar)
ROBERT PATTINSON: Vaov.
BİRİNCİ KIZ: Aman Tanrım, Aman Tanrım.
ROBERT PATTINSON: Yaklaşık 10 dakikadır kapıyı çalıyorum. Kimse aşağıya gelmedi.
İKİNCİ KIZ: Özür dilerim. Biz bodrumdaydık.
ROBERT PATTINSON: Oh, peki.
ÜÇÜNCÜ KIZ: Ne söyleyeceğimizi bilmiyoruz. Her zaman onlarla karşılaşırsak ne söyleyeceğinizi düşünüyorsunuz, ama şimdi karşılaştık, ve gerçekten ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz.
ROBERT PATTINSON: Evet, benim de ne söyleyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok. Bir kaç dakika önce evinize girdim.
GRUP (Kızlar): Oh. (güler)
ROBERT PATTINSON: Peki arkadaşlar, yarın ne olacak biliyor musunuz? Hepiniz “Oprah Show” bilet kazandınız.
GRUP (Kızlar): (çığlık)
BİRİNCİ KIZ: Teşekkür ederim.
ROBERT PATTINSON: Yarın görüşürüz. Bye.
OPRAH WINFREY: Bir sonraki durak, durumdan habersiz bir doğumgünü çocuğu.
ROBERT PATTINSON: Peki. Oh, Tanrım, bir köpekleri var.
ROBERT PATTINSON: Kapıyı açıyorlar. Merhaba. Nasılsınız?
BİRİNCİ KIZ: İyi. Aman Tanrım.
KIZIN ANNESİ: Aman Tanrım. O çok seksi.
BİRİNCİ KIZ: Aman Tanrım. O çok seksi. Aman Tanrım. Aman Tanrım..
ROBERT PATTINSON: Doğum günün için. Biletimiz kalmamıştı, bu yüzden ben bir tane bilet yazdım.
BİRİNCİ KIZ: Aman Tanrım, ne yazıyor? Aman Tanrım. Oprah Show’a katılacağız.
KIZIN ANNESİ: Çok teşekkür ederim.
OPRAH WINFREY: Rob’un gece ziyaretlerinden sonuncusu hepsi Alacakaranlık hayranı olan bir aile.
BABA: Aman Tanrım.
AİLE: (çığlık)
ROBERT PATTINSON: Nasılsınız arkadaşlar? Nasıl gidiyor?
ANNE: Çok güzelsin.
BİRİNCİ KIZ: Çok uzunsun. Hiç bu kadar uzun olduğunu düşünmemiştim.
ROBERT PATTINSON: Hepinizin yarın ki gösteri için bileti var.
AİLE: Aman Tanrım. Oprah.
ANNE: Yarın tamamen farklı görüneceğiz.
ROBERT PATTINSON: Çok iyilerdi. Gerçekten çok iyilerdi. Orada kalmak ve yemek yemek isterdim.
OPRAH WINFREY: Çok güzeldi. Hayır. Sanırım seni ikna edebilmemizin tek nedeni yol sersemi olman, değil mi? Uçaktan daha yeni inmiştin.
ROBERT PATTINSON: Arabaya bindim ve kamera ekibi zaten oradaydı, bana “Tamam şu evlere gidiyoruz” dediler. Ben de “Tamam” dedim.
OPRAH WINFREY: Teşekkürler. Bir aradan sonra burada olacağız.
Kaynakk..

I Love You Taylor