Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - New Moon (Yeni Ay) Özel Röportaj [Türkçe Altyazılı]

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: New Moon (Yeni Ay) Özel Röportaj [Türkçe Altyazılı]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4

twilightturkiye

[align=center][b]ET Kanalı New Moon (Yeni Ay)’ın setine giderek Alacakaranlık starları Robert Pattinson, Kristen Stewart ve Taylor Lautner ile gerçekleştirdiği röportajdan 2 bölümü yayınladı. Ayrıca yayınlanan haberde serinin yeni filmi olan New Moon (Yeni Ay)’dan kareler görmek mümkün. Haberin devamında bu röportajı Türkçe Altyazılı olarak izleyebilirsiniz

....

İyi Seyirler...Give_heart
Bölüm 1;

Bölüm 2;

Twilightturkiye açtıgın konu özel video kliplerde.Ne alakası var anlamadım.Ayrıca kaynak olarak herhangi bi türk sitesi vermişsin.Buna neyse dedim.videoları siteye ekliyebilirdin..Bu konularda daha dikkatli olalım lütfen.

twilightturkiye

Haklısın yanlış yere konu açmışım. Uyarı için sağol. Kaynak olarak herhangi bi türk sitesi vermiş olmamak mı gerekiyo ? Bu konuda bi bilgim yoktu benim.
Böyle daha iyi olmadımı sence (:
Paylaşımın için Teşekkürler..Wink

twilightturkiye

evet özelliklede taşınması iyi oldu Blush1 Turned bir şey değil Turned
ay süperrrrr Icon_lol saolll..
- kızkardeşinin edwarlamı jacoplamı çıkmasını tercih ederdin ?
-edward daha zengin hahahahahhaa!! Icon_lolIcon_lol

vampir[e]dward

cnm videolar açılmadı bende bi bakarmsın Wink

twilightturkiye

Aynı sorun ara sıra bazı videolarda bendede oluyor. Şu anda ben izleyebiliyorum.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL