Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Breaking Dawn Filmi Olacak!!

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Breaking Dawn Filmi Olacak!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar breaking dawn filmi için imza atılmış.

Şafak Vakti Onaylandı

Yeni fısıltı twilight fanları! Görünüşe göre Twilight serisi kesinlikle %100 film olucak.

Geçen salı kırmızı halıda görüştüğümüz Robert Pattinson kazara ağzından geleceğe baktıgımızda serinin sadece New Moon ve Eclipse 'den oluşmadıgını ikinci ve dördüncü kitabında Stephenie Meyer tarafından yazıldıgını kesinllikle dördüncü ve son kitap olan Şafak Vaktinide büyük ekranda görmek istediğini kaçırdı.
2012 de şafak vaktinin gelebilecegini yazmaktadır

çeviri:olaola

kaynak: http://backlinemedia.com/2009/03/05/brea...med-movie/

vampir[e]dward

süper ya biliyodum olacağını zaten süper ama umarım dedikodu falan değildir... Wink

olaola

Ay çok sevindim ama burda da tam olarak açıklama yapılmamış umarım dogrudur bu arada da ben cevirdim ingilizce bilmeyenler olabilir haber için sagol

Şafak Vakti Onaylandı

Yeni fısıltı twilight fanları! Görünüşe göre Twilight serisi kesinlikle %100 film olucak.

Geçen salı kırmızı halıda görüştüğümüz Robert Pattinson kazara ağzından geleceğe baktıgımızda serinin sadece New Moon ve Eclipse 'den oluşmadıgını ikinci ve dördüncü kitabında Stephenie Meyer tarafından yazıldıgını kesinllikle dördüncü ve son kitap olan Şafak Vaktinide büyük ekranda görmek istediğini kaçırdı.
2012 de şafak vaktinin gelebilecegini yazmaktadır

twilightturkiye

süper bi haber! haber+çeviri için teşekkürler.
bende cok sevindim cidden
süper haber payLasim icn cok saoL
Haber için gerçekten teşekkürler... Fakat; Breaking Down u çekmek çok zor olacak yani... Film olma ihtimali çok düşük gibi...Ve Bana göre kesinlikle çekilmeli...ve ve ve ard arda hızlıca cekilmeli çünkü ben sabırsızlanıyorum.. 0540
Çok güzel bir haber eğer kesinse...
Umarız olur ya...
Saolun haber + çeviri için...
süpeRRR (:
ama tutuLmanın fiLmi oLmucak mı ? :(
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL