Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Tarayıcında Twilight Serisi Skinlerini Kullan!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Twilight Serisi bütün hayatımıza girmiş durumda.Tişörtünden tutun doğum günü malzemelerine kadar nerdeyse A'dan Z'ye herşeyi karşımıza gün geçtikçe çıkıyor.(Kabul ediyorum biraz abarttım Giggle) Doğal olarak sanal alemdede Twilight serisi ile ilgili birçok şeyide görüyoruz.

Konuyu fazla uzatmadan mozilla'nın(firefox) kullanıcılarına sunmuş olduğu Personas Gallery sitesi sayesinde sayfalarınızda Twilight serisi hakkında skinler kullanabiliryorsunuz.Sadece Twilight değil sevdiğiniz birçok şeyi arayarak sayfanıza uygulayabilirsiniz.

Şahsen şu an ben aşağıda örnek olarak gösterdiğim 2 skini kullandım.Ve hergün degişik skin kullanmayı düşünüyorum.Degişiklik iyidir arkadaşlar.Hergün farklı bir skin kullandığınızı düşünün..

İşte Mozila'nın Internet Explorer tarayıcısından farkı diyorum.

Gamer1

Örnek Resimler..

[Resim: 9k10ll.jpg]

Sayfanızdaki hali;
[Resim: of7rqo.jpg]

[Resim: jikr9g.jpg]

Sayfanızdaki hali;
[Resim: 118lues.jpg]

Kullanımı:Twilight New Moon veya oyuncuların ad ve soyadlarını yazarak arama yapıyorsunuz.Daha sonra karşınıza sıralı halde skinler çıkıyor.Kullanmak istediğiniz skinin üzerine gelerek 'Wear it' e tıklıyorsunuz.İşte bukadar ..(=

Skinlere bakmak ve kullanmak için tıklayınız

Vauv Emel bu süpermiş biraz göz aşinalığı lazım ama gerçekten güzel
Sağol paylaşım için ben başladım şu an kullanmaya (:
Ama Alice'li az yapmışlar Beee Gerçi kendimizde yapabiliyormşuz ama kim uğraşacak ki hazırı varken Icon_lol
keşke google chrome için de olsa böyle bir şey o zaman kullanırdım :S
Bunu bilmiyodum gerçekten süpermiş.Biraz farklı ama çok hoş bende bunu seçtim
[Resim: preview_large.jpg?1264896779]

Teşekkür ederim..
bende bilmiyodum paylaşım için teşekkürler bende yeni başladım kullanmaya baya güzel oldu doğrusu robertlı olanı kullanıyorum şuan ama şu sondaki de çok hoşuma gitti
Evet çok güzel görünüyolar gerçekten (:
Sayfa: 1 2
Referans URL