Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - 7 Dakikalık Eclipse Fragmanı 20 Mart'ta Yayınlanacak

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: 7 Dakikalık Eclipse Fragmanı 20 Mart'ta Yayınlanacak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
[Resim: eclipsemovietrailer.jpg]

Alacakaranlık filmi, Tutulma 30 Haziran 2010'da yayınlanacak.Normalde internet üzerinde çok sayıda gayri ve gayri resmi fragman olur.Ancak Summit'in farklı planları var.İlk fragman sadece New Moon DVD'sinin Walmart için hazırlanan versiyonunda:New Moon DVD'si 20 Mart'ta satışta.

Fragman; Stephenie Meyer ile ek olarak üç ana yıldız Taylor Lautner, Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın konuşmalarıyla toplamda 7 dakika olacak.Başka klipler için söylenti var ama önemli bir sahne 7 dakikalık trailerde olucak.

Çoğu Alacakaranlık hayranınında bildiği gibi Tutulma üçüncü bölümdür.Burada Bella'nın Edward ve arkadaşı Jacob arasında seçim yapması gerekir.Bella geçmişten bir vampir tarafından tehtih edilir.Siz okuyucular fragmanın parçası olan o ''sahne' hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca yaklaşan Robert Pattinson'un 'Beni Hatırla' filminde fragman yayınlanırmı?

Daha fazla bilgi için yukaridaki linke abone olun diyor ve haber bitiyor Icon_lol

Çeviri:Solist (Ben)
Kaynak :Tıklayın...
Ovv varmış baya 0330
Ama olsun (:
p.i sağol Wink
Bu mükemmel bi haber hemde 7 dakika offf şimdiden heycanlandım.
Çok teşekkürler Özge.
7 dakika mı Clap1
Nasıl yani sadece DVD'de mi olcak fragman Blink
Pİ teşekkürler .
(13-02-2010 20:36:17 PM)| Newborn | demiş ki: [ -> ]7 dakika mı Clap1
Nasıl yani sadece DVD'de mi olcak fragman Blink
Pİ teşekkürler .

Evet Dvd de olcak Fragman .
Sağol çeviri için ..
vay canına 7 dk fragman mı hahaha bunlar ilkleri yaratmak istiyo galiba ne diyim hayırlı olsun Giggle
dvd yi satmak için fragmanı ona koyuyorlar sanırım ama buna gerek yoktuki zaten satılıcakTurnedTurned
20 mart çok varmış yavv ama sayılı gün çabuk biter Icon_lolIcon_lolIcon_lol
paylaşım için teşekkürler Turned
teşekkürler haber için =)) çeviri içinde Give_heart
Sayfa: 1 2
Referans URL