Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Jamie Campbell - Caius (Volturi ) - Olarak New Moon'da

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Jamie Campbell - Caius (Volturi ) - Olarak New Moon'da
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
yeni bir oyuncu 20 yaşında ve ingiliz. . BBC'ye verdiği açıklamada yeni filmi new moon için heyecanlı olduğunu açıklamış.

[Resim: caiusnewmoonvolturi1n.jpg]

" bunu söylediğim ilk insansın. çekimler şimdiden başladı ve bende haziranda çekimlere katılacağım. kitabı daha önce okumamıştım. ama bu serinin bir parçası olmak mükemmel. geçen yıl çok iyi iş çıkardılar. başka kimlerin oyunculara katıldığını biliyorum ama size söyleyemem üzgünüm. internette çıkan oyuncular hakkındaki yazıların ise doğru olmadığını diğer oyuncuların henüz açıklanmadığını söyledi. Robert kadar ilgi göreceğimi sanmıyorum ama dışarda beni gördüklerinde farkıma varmaları bile güzel olacak. '' DEMİŞ...

yani bn pek beenmedim çocuğu ama neyse hayırlı olsun..
bnce de igi görmez.Volturilee sinir olduğumuza göre Icon_lol
yoo bence gayet iyi ama rolünden dolayı sevilmeyebilir
Ki zaten sevilmezse rolünü iyi yapıyor demektir
Yoo belkide sevilebilir mesela ben James i yakışıklılığı filmdeki karakterini bakışları tepkileri falan onuda Edward kadar olmasada beyenmiştim.Kötü karakterlerde bazen sevilebilir.Ablam hep der "kötü adamları sevmememiz için onları yakışıklı yapmamalılar" der Icon_lolIcon_lol Bi ihtimal bu Volturi karakteri sevilebilir bence
bir vampiri -caius gibi bir vampiri özellikle- canlandırmak için oldukça iyi bence
Çok tatlı =]
Böyle bir role konamayacak kadar sevimli,hakkında olumsuz düşünmek pek de hoşuma gitmeyecek Beee
Tam tersi hissetmeyi dileyeceğim ++
ahh canım daha çok genç ++
Bence de rolü için baya uygunTurned
Her ne kadar rolü gereği sevmesekte hakkını verdikten sonra sorun yokIcon_lol
SaolWink
hiç ama hiç beğenmedim garip bir tip bence
Sayfa: 1 2
Referans URL