Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Aro Karakteri!

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Aro Karakteri!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Aro karakterini Michale Sheen'in oynayacağı açıklandı . Sheen kısa süre önce vizyona giren Underworld: rise of the lycans filminde lucian karakterini oynamıştı.

[Resim: michaelsheenaronewmoonv.jpg]

oscar ödüllü filmler The Queen, Frost/Nixon ve The Damned United'da oynayan aktör New moon'da Aro karakterini canlandıracak. Yönetmen Chris'de bunu onayladı. Chris weitz

" Sheen'in rolü çok önemli çünkü o bütün vampirlerin lideri , aro görünürde çok kibar ve arkadaş canlısı bir vampir. ama gerçekte o çok ciddi bir tehlike arzediyor."

ironic olarak sheen Underworld'un son filminde kurtadamların lideri Lucian'ı oynamıştı ..

vampir[e]dward

kurtadamların liderliğinden vampirlerin liderliğine... çok ilginç gerçekten Icon_lol aroya kıl olyorum ya o pis pis kibarlıkları falan x)
vampir[e demiş ki:dward' pid='2161' dateline='1239645140']
kurtadamların liderliğinden vampirlerin liderliğine... çok ilginç gerçekten Icon_lol aroya kıl olyorum ya o pis pis kibarlıkları falan x)

aynen katılıyorum =] en sevmediğim karakterlerden tabi jane ve caius kadar nefret edemesem de =] uzun saçlı halini sevdim yinede =]
Bence role uygun yaaTurned
Önceki filmlerinden izlediklerimde beğenmiştim Turned Bu role gider gibime geliyoIcon_lol
Saol...
Karanlıklar ülkesinde Kurtadamların liderini canlandırıp burda Vampir lideri ilginç ama role gayet yakışır bence (:
Bu adam filmi mahvedicek bence...
[Underworld'ün ilk filmini de mahvetmişti zaten böcek!Ortalığı karıştırmıştı ama iyiki öldü!]
Ben promoların gelmesine rağmen hala yakıştıramıyorum bu adamı..Twilight'a, özellikle Aro^ya hiç uymamış...Kate de iyi ki boşanmış bu adamdan!!!Gıcık!!!!
Aro'dan nefret ediorm !! 03680368
Pi sqL ,,
Ben oldukça memnunum Aro'dan aslında, tam beklediğim gibi bir karakter,
rolünün hakkını vereceği konusunda da oldukça umutluyum (:
Sayfa: 1 2
Referans URL