Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Kristen Prout Eclipse Kadrosunda !

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Kristen Prout Eclipse Kadrosunda !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
BD Horror News‘e göre Canada’lı aktrist Kristen Prout “Lucy” rolüyle The Twilight Saga: Eclipse (Tutulma) kadrosuna dahil olmuş. Kirsten’i Kyle XY‘den Amanda Bloom olarak hatırlayabilirsiniz.
Lucy’nin kim olduğunu hatırlamayanlar için ufak bir hatırlatma yapalım. Güneyli vampirlerin savaşında Maria ve Nettie ile beraber olan üçüncü vampir. Lucy ve Nettie‘de Maria tarafından dönüştürülmüştü. Jasper’ın nasıl dönüştüğünü Bella’ya anlatırken bahsi geçen Maria, Jasper’ı dönüştüren vampirdi. Ayrıca Jasper Lucy’i şu sözlerle anlatmıştı.
“Hoş ve etkileyici bir sese sahipti. Açık renkli saçları ve kar beyaz bir teni vardı.”

[Resim: eclipsemovieyenikadrokr.jpg]

Kaynak : Facebook
daha önce görmüştüm bu haberi =) kitapta anlatılana gayet uyuyor, kyle xy de çıt kırıldım bi tipti bakalım filde nasıl olcak..
paylaşım için teşekkürler ablacımWink
bu kızın olucağı aklımın ucundan geçmezdi. kyle da herkeze tavsiye ediyrm.p.i. saol cnm
PayLaşm için sağol btanem..

Güzel kızz Wink
saol pi cnm
Ciddn qüzel kızz 0540
Kyle sennle olmadı sende buraya mı geldin kuzum. Bosver Sen JEssiden daha güzelsin.Pembe tenini yirim. 0540

Icon_lol
Bu kız hoşuma qiTmiyor...
Sıkı bir KyLe XY izLeyicisiyim oRdada beğenmiyorum 0368
Pi sağoL Give_heart
Rica ederim Give_heart
Sayfa: 1 2 3
Referans URL