Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - 5 Soruda Yeni Ay''dan Justin Chon (Eric Yorkie)

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: 5 Soruda Yeni Ay''dan Justin Chon (Eric Yorkie)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: ericg.jpg]

Soru 1:Twiliqht serisi hayatını nasıl değiştirdi?
Cevap:Çok fazla deqişiklik olmadı.Hala filmden önce görüştüğüm insanlarla görüşüyorum,vakit geçiriyorum.Öte yandan böyle bi projede yer aldıqım için çok mutluyum.
Soru 2:Gittiğin yerlerde tanınıyor musun?
Cevap:Bazı yerlerde,evet;ama Los Angeles'taki kadar değil.Ben Orange Country de yaşıyorum ve oradaki insanlar,çevrelerinde film yıldızlarının olmasına pek alışkın değiller.Bazen,alışveriş merkezlerine qittiqimde,insanlar bana bakıp birbirlerine işaret ediyorlar.Ardındansa içlerinden daha cesur olanlar qelip benmle fotoğraf çektirmk istiyorlar.Ama bu çok sık başıma gelmiyor.Öte yandan ne zaman Twilight la ilqili bi etkinliqe katılsam işler çıqrından çıkıyor!Etrafımı çılqın bi kalabalık sarıveriyor.
Soru 3:T. Lautner ve R. pattinson ile çalışmak nasıldı?
Cevap:Aslında ikisiyle de çok fazla sahnem olmadı.Pek birlikte çalışma olanağımız da olmadı.Ama çekim aralarında,hem Taylor la hem Rob la çok eqlenceli saatler qeçirdik.
Soru 4 :Biraz şapşal bi karakter olan Eric'i canlandırıyorsun.Bu rolü oynamakta zorlandın mı?
Cevap:Fazla zorlandıqımı söyleyemem.Sanırım aslında benmde biraz şapşak bi tarafım var =)
Soru 5:Peki,Eric''i canlandırmanın en iyi ve en kötü yanları neler?
Cevap:Benim karakterimin en iyi özelliqi çok çoşkulu ve neşeli biri olmasıydı.En kötü tarafı ise ,istediqim kızı alamamam oldu (Bella yı kastediyor =) )

Kaynak:Gogirl Derqisi aralık 2009
bunun newmoondeki ağlama sahnesine hastayım XD o nasıl bir film izleme şeklidir Icon_lol
kitapta da filmde de sevmezdim aslında.. p.i saol canım Give_heart
filmde iyi çocuktu, şimdide röportaj da görünüşe göre iyi birine benzio, veya bana öyle geldi XD
(30-11-2009 10:16:49 AM)furks demiş ki: [ -> ]filmde iyi çocuktu, şimdide röportaj da görünüşe göre iyi birine benzio, veya bana öyle geldi XD

Bncede iyi çocuk Wink
Paylaşım için sağol ama bencede pek bi değişiklik oldugnu zannetmiorm hayatnda cnkü fazla kamerada görünen biri değildi o yzden fazla dikkatte cekmemiştr die düşünüyorum (:
Pi sağoL Give_heart
Saol p.i tatlım =)
Rica ederm Give_heart
Sayfa: 1 2 3
Referans URL