Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Çekimleri Bitirdiler!

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Çekimleri Bitirdiler!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Twitter'ı keşke önceden bulsalarmış! Oyuncularımız ve biricik yönetmenimiz bize son haberleri vermeye bayılıyorlar. İşte güzel 'güle güle' mesajları:

-Her iyi şey bitmek zorundadır. Bu gece Tutulma'yı bitirdim.
Peter Facinelli

-Millet çekimleri neredeyse bitirdiğime inanamıyorum. Nasıl bir çılgınlıktır böyle?
Ashley Greene

-Sürekli twitter'a mesaj göndermeye devam edeceğim film gösterime girene kadar..
David Slade

Ve Taylor Lautner ve Ashley Greene Vancouver havaalanından ayrılırken, Elizabeth Reaser (Esme Cullen) ise Los Angeles havaalanına varırken görüntülendi.

Ayrıca Lainey Gossip:

Kaynaklarım özel olarak, Tutulmanın çekilecek olan final sahnesinin romantizm içereceğini söyledi. ''Bella'' “Edward” Pattinson’nın mermer direğini çalıştırmaya çalışıyor. Ayrıca Edward'ın onun eski okul stiliyle onu nasıl ikna ettiğinin bir klişe espirisi var.
dedi.

Kaynak:Eclipsemovie.org
Teşekkürler...Wink
Ne yani bittimi şimdi.Bitti yane
(25-10-2009 22:21:25 PM)BöJek* demiş ki: [ -> ]Teşekkürler...Wink

cnm ''saol,teşekkürler'' gibi tek kelimeyle yorumlar yazmazsan sewinirim=)
çekimler bitmişmi yuh ötesiiiiIcon_lolIcon_lol
uçuyo bunlar vallaaIcon_lolIcon_lol
saoll cnm paylaşım içinGive_heart
Ciden ya uçmuş bunlar XD
Bu ne hız böyle XD
p.i saol cnm Wink
evet bn resimlerini koydum eclipse set resimleri bölümünde Oyuncular vancouverde adlı başlığa...Kellan,Ashley,Peter in filan çekimleri bitmiş...ama diğerlerinin yine kalmış..edin filan ..
(25-10-2009 22:27:08 PM)_Merve_ demiş ki: [ -> ]evet bn resimlerini koydum eclipse set resimleri bölümünde Oyuncular vancouverde adlı başlığa...Kellan,Ashley,Peter in filan çekimleri bitmiş...ama diğerlerinin yine kalmış..edin filan ..

biliorum tatlimm gördüm resimleri. Wink
tutulmanın Çekimleri bitmiş mi yanlış mı anladım :S
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL