Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Melissa Rosenberg İle New Moon Hakkında. Leah Clearwater 2. Filmde Yok

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Melissa Rosenberg İle New Moon Hakkında. Leah Clearwater 2. Filmde Yok
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2

desperate_qirl

Vanessa Hudgens "New Moon"da Leah Clearwater'ı oynamicak, Leah'nin bölümü 3. filme kadar gerçekleşmicek diyor senaridt(teşekkürler) Melissa Rosenberg.

Dünyada New Moon oyuncu kadrosu üle ilgili son atlatma haber "High School Musical" yıldızı Vanessa Hudgens, kim son zamanlarda Twilight'ın devamındaki Leah Clearwater rolü için ses denemesi yaptığı bu aralar söz konusu olmicak.

Neden? Görünüşe göre Leah Clearwater rölü "New Moon"dan sonrasına kadar meydana çıkmicak.

"Final rol dağıtımı konusunda emin değilim ama Vanessa Hudgens'ın Leah'nin bölümü için çıktığını duymuştum" dedi Melissa Rosenberg,filmlerin ikisinide yazan kişi, 61. amerikan ödüllerinin yıllık yönetim kurulundaki insanlara, "ama şu anda Leah'nin bölümü 3.filme kadar gerçekleşmiyor"

Şimdiden Dakota Fanning'in "New Moon"un oyuncu kadrosuna Vampir Jane olarak katılabileceği üzerine birçok tahmin var,ama Rosenberg flim çekimi için herkezi zaten heycanlandıran olaylardan başka bi açıklama yapmadı.

"Taylor Lautner'ın Jacob Black olarak geri döndüğünü biliyorsunuz. Size orjinal oyuncu kadrosunun (yani cullen'lar bella jacob Billy charlie Renee vs.) hepsinin geri döndüğünü söyleyebilirim."dedi. "onlar şu anda Vancouver'da setteler."

Ama Rosenberg devamında idareyi Catherine Hardwick'ten devralan Chris Weitz hakkında konuşmaya çok açıktı."O güzel görünümlü bi film olan 'The Golden Compass'ı yönetti." Ve bence CGI hayvanlarıyla (kurt adamlar, vampirler vs. ) çalışmış birine sahip olmamız harika bişe.. Bu New Moon un büyük bi bölümü olucak.Bu konuda uzman birine sahip olduğumuz için çok memnunum."

Kaynak

Tıklayın
Ya ikinci kitapta vardı Leah filmde de olsun isterdim benTurned
Paylaşım için teşekkürler...
Lütfen başlıklara dikkat!!!
vanessa mı oynicakk.... hmm bnce vanessa alcakaranlıka pek de uygun deiLLLL ama onlar en iisini bilirrr Icon_lol
LeAH vArI AmA KiTaPtA..

FiLmDE DE OLsUN bNcEE..

PaYlAşIM İÇiN sAolll
ya ben leah'i çok merk ediodum ya nie çıkmıyıcakmışki uff!!
Leah ktapta vardı :s
Bence de filmde olmalı kitaba uygun olmalı!King
Sağol çok haber için...Give_heart
bencede filmde kesinlikkle olmalı çok merak ediyodum ben leah ı yaaa uf sinir oldum0479
Sayfa: 1 2
Referans URL