Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Robert Pattinson: Edward'dan Önce Bir Hiçtim

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Robert Pattinson: Edward'dan Önce Bir Hiçtim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
az önce okuduğum bi röpörtajı paylaşmak istiyorum

Twilight serisi ile büyük çıkış yapan, hayranlarının bir an olsun yalnız bırakmadığı Robert Pattinson'un itirafı.

Şu sıralar Hollywood'un en çok konuşulan aktörlerinden olan Robert Pattinson, kızların, 'Alacakaranlık' filminden önce yüzüne bile bakmadığını itiraf etti. 23 yaşındaki genç aktör, "Bu filme kadar her zaman kızlarla sorunlar yaşadım. Kimse yüzüme bakmazdı. Filmden sonra gördüğüm ilgi inanılmaz. Edward rolü sayesinde kadınların hepsi bana hayran oldu" dedi.Cray

kaynak:http://sinema.ekolay.net/haber/38/644451/Robert_Pattinson_Edwarddan_once_bir_hictim.aspx
ehh bir bakıma doğru
ama hiçtim demesi biraz ağır olmuş
(10-09-2009 11:55:58 AM)midnight_sun demiş ki: [ -> ]ehh bir bakıma doğru

aynen ya Beee
(10-09-2009 12:08:54 PM)pretty girl demiş ki: [ -> ]
(10-09-2009 11:55:58 AM)midnight_sun demiş ki: [ -> ]ehh bir bakıma doğru

aynen ya Beee

katılıyorum
tabii bi hiçti tanınmıoduki :S sadece bi ateş kadehinde vardı ordada arka planda kalmıştı :S doğru sölüo
Doğru demiş ben olsam bakmam, şimdi de bakmıyorum ama...
Sonuçta Cedric'i bilen kaç kişi vardı ki?:S
Dürüstlüğünü seviyorum Robpatz 0330
kendini bilmesi cok güzel ve birden kazandıgı şöhrete ragmen hala saçma sapan bir davranışta bulunmamış olması şaşırtıcı ve iyi
Böyle devam ederse cok iyi işler yapar silinip gitmez gibi geliyor..
ama yapacağı en ufak hata da kariyerinin sonu olur gibi.
hemen prodüktör havasına büründüm ++
sen öle san bi ateş kadehinde yoktu sadece daha çok filmde oynadı hatta başrolü canlandırdı
Sayfa: 1 2 3
Referans URL