Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Hudgens Seçmelere Katıldı

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Hudgens Seçmelere Katıldı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2

desperate_qirl

Vanessa Hudgens Alacakaranlığın devamı olan Yeni Ay için seçmelere katıldı.

Filmde Alice Cullen'ı oynayan Ashley Greene High School Musical aktristinin Leah Clearwater kadar müthiş olduğunu düşünüyor.

Alacakaranlık vizyona girdiğinden beri ortalarda Yeni Ay oyuncu seçmeleri hakkında dedikodular gezinip duruyor ve biz özellikle bu kurt adam Leah Clearwater'ı kimin oynayacağını merak ettik.

Söylentilerden biride Twilight oyuncusu Ashley Greene'e göre High School Musical'ın henüz ünlü olmayan aktris'i Vanessa Hudgens anlaşılan sonraki adımı attmış ve rol için ses sınavlarına katılmış.

Altın Küre ödüllerinde,partiden sonra Alice'i tek başına yakaladık ve ona neler düşündüğünü sorduk.Oda onunla oynarsa için mutlu olacağını söyledi."Onun bu rol için harika olduğunu düşünüyorum" diyerek Greene hayranlığını gösterdi.

Biz geçen hafta film hakkında bir blog açarak Twilight'çılara hangi aktrisin Leah'ı oynayabileceğini sorduk; Hudgens mi yoksa "The Suite Life of Zack & Cody"nin yıldızı Brenda Song mu?

Oylama sonuçları şöyle:
Yüzde 38'lik oyla "hiçbiri" ve iki aktris yüzde 31'lik oyla berabere.

Eleştirmenler her ikisi hakkında negatif ve positif şeyler söyleseler bile çoğunluk Hudgens'in olması yönündeydi.

"Ben onun Leah kadar huysuz ve agresif olacağını hayal edebiliyorum." Mary_ym adlı üye Disney starı hakkında böyle yorumda bulunmuş.

"Vanessa Hudgens iyi bir seçim olur." demiş chill_kid_07 adlı başka bir üye."Tabii ki Leah gibi görünemez,kimse onun gibi görünemez.Neden biliyor musunuz?Nedeni o sadece bir kitap kahramanı ve oradaki aktörler sadece rolü canlandırmayı deneyebilirler.Bence o mükemmel olurdu."

Bunun yanı sıra Greene'nin Yeni Ay hakkında yeni haberleri vardı.

"Duyduğuma göre senaryo yeniden yazılıyormuş," aktris sürekli değişen senaryoya açıklık getirdi. "Okumak için çok heyecanlandım."

Kaynak:Larry Carroll/MTV
Teşekkürler haber içinTurned
Bence Vanessa daha hoşIcon_lol
Bakalım ne olcakIcon_lol
Vanessanın teni felan uygun ama bence yakışmaz ++

Saol
film gelince görürüzz...
ama ii olucanı sanmam ...

saol tatLm hber iiçinn...
Yakışmaz ki :( ..
Kimin yerine oynıycak ? :S ona bağlı Icon_lol
bencede yakışmaz ya...