22-08-2009, 19:49:54 PM
22-08-2009, 20:01:02 PM
belayı seçseydi bella onu seçicekmiydiki kurtadamlar kendini bişi sanıo Anti Jacob
22-08-2009, 20:05:16 PM
(22-08-2009 20:01:02 PM)melekaltun demiş ki: [ -> ]belayı seçseydi bella onu seçicekmiydiki kurtadamlar kendini bişi sanıo Anti Jacob
bnde jacoba sinir oluyodum nezmnki bellayı bırakıp nessiye aşık oldu ozamn sewmeye bşladım jake i

22-08-2009, 20:12:23 PM
bence bellayıda kızınıda rahat bıraksaydı daha iyiydi 

22-08-2009, 21:34:02 PM
Jacob'ım ihanete uğramasında kimi seçerse seçsin
Ama Nessie iyi oldu
Bellayı hak etmediğini bin kere söyledim zatenn (:

Ama Nessie iyi oldu
Bellayı hak etmediğini bin kere söyledim zatenn (:22-08-2009, 22:01:49 PM
Bence Breaking Dawn baştan aşağı yanlış.
Hani acılı aşk. Hani o herkesi seviyorum ama karar veremiyorum havası.
Mühürlenme olayını okudugumda
"Lanet olsun" dedim, "Lanet olsun Stephenie'nin nesi var böyle?"

böyle demedim tabi ki
ama gercekten bu Nessie ye aşık olma, mühürlenme, kilitlenme, o herneyse, bana cok sacma gelmişti.
hala da öyle geliyor. Yani bana göre romanın, serinin tadı bozulmuştu,
Ed ve Bella evlendi, tamam
Cocukları oldu, bu da tamam
Ama kurgunun saçmaladığı yer olarak Jacob Nessie mühürlenmesini ve bella nın sanki hiç bir şey olmamış gibi -küçük bir sinir krizi hariç- bunu sakinlikle kabul etmesi, yadırgamaması saçma gelmişti. Yani hadi ama, bir zamanlar kız Jacob la öpüştü, omzunda uyudu, ona karsı birşeyler hissetti ve şimdi damadı mı oluyor?
Sadece "Bakın herkes mutlu, böylece dünyamıza huzur geldi." dedirtecek bir son oldu bana göre.

böyle demedim tabi ki
ama gercekten bu Nessie ye aşık olma, mühürlenme, kilitlenme, o herneyse, bana cok sacma gelmişti.
Ama kurgunun saçmaladığı yer olarak Jacob Nessie mühürlenmesini ve bella nın sanki hiç bir şey olmamış gibi -küçük bir sinir krizi hariç- bunu sakinlikle kabul etmesi, yadırgamaması saçma gelmişti. Yani hadi ama, bir zamanlar kız Jacob la öpüştü, omzunda uyudu, ona karsı birşeyler hissetti ve şimdi damadı mı oluyor?
Sadece "Bakın herkes mutlu, böylece dünyamıza huzur geldi." dedirtecek bir son oldu bana göre.
22-08-2009, 22:57:45 PM
(22-08-2009 22:01:49 PM)existence demiş ki: [ -> ]Bence Breaking Dawn baştan aşağı yanlış.
böyle demedim tabi ki
cnm kesinlikle haklısın.. şefak vaktinin sonu aceleye gelmiş gibiydi ve jacop'ın bir anda ren'e mühürlenmesi edwardn ve tüm cullenların bunu kabullenmesii falan çok saçmaydı. Bence bu noktadan beşinci bir kitap daha yazılabilirdive j bence leah'la birlikte olabilirdiiiii...(sefak vaktini okurken ole bi izlenime kapılmıştım)

22-08-2009, 22:59:47 PM
robalice bnde öyle düşünmüştüm leah jacob olayını.. ben şafak v. okuduumda aklıma soru işaretleri takıldı oldubittiye geldi bu kitap 5. kitap çıksada aydınlansak 

??? peki nessie mi bella mı???