Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Alacakaranlık Resimli Film Kitabından

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Alacakaranlık Resimli Film Kitabından
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Alacakaranlığın sahne arkasındaki çalışmalar Alacakaranlık kadrosu Alacakaranlık bilinmeyenleri sizin için Alacakaranlık resimli film kitabındaki bazı bilgileri yazıyorum. Arkadaşlar yane KAYNAK=ALACAKARANLIK RESİMLİ FİLM KİTABI YANE GERÇEKLİK %100

YASAK AŞK BÖLÜMÜNDEN BİLGİLER=

…Proje nisan 2004’te Paramount MTV Flimleri tarafından opsiyonlandı ve senaryolaştırılmak için bir yazar alındı.

….Ancak bütün kadronun değişmesiyle ilgili bir değişiklik yapılarak proje durduruldu.

….daha sonra SUMMİT bu projeyi alarak yapım aşamaları başladı.Summit şubat 2006 da filmin bütün haklarını üzüerine aldı.

….Bella’nın ,Edward dın güzelliğini uzun uzun tarif ettiği bölümler,filmde tek bir sahnede toplanmış.

…kitapta olduğu gibi filmde Bellanın bakış açısı..

…İlk olrak Kristen Stewart seçilmiş

…”Eğer gördüğünüz gerçeğe yakınsa,kendinizi o gerçeğin bir parçası gibi hissedersiniz.” CATHERINE HARDWICKE

…Çekimler 2008 in mart ayında başladı ve 45 gün sürdü

ALACAKARANLIK DÜNYASI BÖLÜMÜNDEN BİLGİLER=

…Flim ekipinden LİN kendi okyanus oratamlarını hazırlamak için su tankları arıyormuş ve bir gün okyanus kenarında dolanırken 5 yağ tankı bulmuş tankların hepsi BACARDİ RUM şirketine ait şeker pekmezi tanklarıymış.Lin,şirketin yöneticisini bulmuş.10 metre derinliğinde ve 38 metre genişliğinde 4500 ton şeker pekmezi içeren tankları temizlemişler .maviş ye boyamak ve içine okyanus suyu doldurmak günlerini almış

…St.Helens,aynı zamnda port Angeles mekanları içinde kullanılmış

…DOĞUM GÜNÜ İÇİN SETTEKİLER KRİSTN A ÜZERİNDE SAAT OLAN BİR PASTA ALMIŞLAR.

…Film sondan başa doğru çekilmiş

…Jamesın giydiği ceket özel olarak Hollywood da yapıldı ve portlanda getirldi

…BELLA EDWARDA AŞIK OLDUKTAN SONRA DAHA KZISAL ŞEYLER GİYMEYE BAŞLIYOR DA YUMUŞAK VE ÇEKİCİ KIYAFETLER.

…OYUNCULARIN KIYAFETLERİ GENLLİKLE 2. EL

…Film Forks Oregonda çekildi.

…Charlie nin evindeki belanın odası filmde gösterilen evin odası değil kapalı setlerden yane taşınabilir bir odadır

dewamı gelir tabi sizde istersenizKiss
TşkkrLer cnmm (:

Buqn İstanbLa dönücez Yarın fLnda kadıköye gidip hemen aLıcam ,, 1 aydır fLn istiorm da fırsat oLmadı çok merak ediorm ..... 0330
Güzelmiş saol canımmm Give_heart

Sondan başa doğru mu?? Aklıma direk şöyle geldi :

Süredir bir ! Beri zamandan ne ? 17! yaşındasın kaç ? ++

Böyle mi çekmişler acaba Icon_lolIcon_lol Saçmaladım ama olsun bir fikirdi. Biliyorum canım nasıl sondan çekildiğini 0330
paylaşım için sağoL nesbell yorumuna bittim Icon_lol
[/align]paylaşım için teşşekkürler ama neden sondan başa çekmişler onu anlamadım anlayan yada bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
FiLmin sondan başa doğru cekiLmesineve beLLanın odasına cok sasırdm acıkcası (:
PayLaşm için tşkLer (:
saol tatLm pylaşm için..(=
tabiki isteriz Icon_lol
paylaşım için saolasın Icon_lol
Sayfa: 1 2
Referans URL