Bu başlıkta çevirilmesini istediginiz yazı,röpartaj ve haberleri kaynak göstererek ekliyceksiniz.Müsait olan ve çevirmek istiyen çevirmen arkadaşlarımız istediginizi çevircekler.Daha sonra ayrı bi konu açıp çeviriyi size suncaklar.
ya arkadaşlar ben bu linkte ki
şarkının ismi ni merq ediym bir türlü bulamdım bana yardımcı olursanız sewirim
(27-08-2009 13:06:36 PM)yusuf715 demiş ki: [ -> ]ya arkadaşlar ben bu linkte ki şarkının ismi ni merq ediym bir türlü bulamdım bana yardımcı olursanız sewirim
Konuyla alakasız olmuş çevirilcek bişey değil bu ama yinede şarkının adını söyliyeyim Evanescence My Immortal..
kardeş saol ne bilm ben alakasız olduğunu sadece merq etmiştim tşkr edeirm elinize sağlık site güzel daha yeni üye oldum =)
Çeviri için teşekkürler =) Bu Röportajında çevrilmesini istesem çok mu abartmış olurum acaba
Kristen talks Robsten Rumors: ‘We are. We aren’t. I’m a lesbian.’
November 4, 2009
"Kristen Stewart and Robert Pattinson"
Kristen Stewart opens up (kinda) to Entertainment Weekly in a wide-ranging conversation with co-stars Taylor Lautner and Robert Pattinson. Here are some highlights:
On rumors of her supposed off-screen romance with Robert Pattinson:
Kristen Stewart: “I probably would’ve answered it if people hadn’t made such a big deal about it, but I’m not going to give the fiending an answer. I know that people are really funny about ‘Well, you chose to be an actor, why don’t you just f—ing give your whole life away?! Can I have your firstborn child?’”
Okay, we are. We aren’t. I’m a lesbian.’ I’m just trying to keep something, If people started asking me if I was dating Taylor, I’d be like ‘F— off!’ I would answer the exact same way.