Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Hatalı Film Twilight

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Hatalı Film Twilight
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Twilight, 2008 Yılının En Hatalı Filmleri Listesi'nde!!

İnternet sitesi "moviemistakes.com"un açıkladığı 2008’in en çok kamera ve mantık hataları içeren filmleri listesinin başında son Indiana Jones macerası Kristal Kafatası Krallığı yer aldı.

Listenin duyurulduğu sitenin başkanı Jon Sandys listeye giren filmler için şunları söyledi; “Bu kadar büyük bütçeli filmlerde bu tür hatalardan yapılmayacağını veya en azından hataların bilgisayar ile kapatılacağını düşünürsünüz.Fakat hatalar yapılmaya ve dikkatli gözler de bunları bulmaya devam ediyor.”

Twilight da listeye 42 hata ile 4. sıradan girdi.

Listedeki ilk on film şunlar;
1 - Indiana Jones ve Kristal kafatası Krallığı - 67 hata
2 - Batman-Kara Şövalye - 46 hata
3 - Mamma Mia! - 45 hata
4 - Twilight - 42 hata
5 - High School Musical 3- 41 hata
6 - Arzın Merkezine Seyahat - 31 hata
7 - Step Brothers - 24 hata
8 - James Bond-Quantum of Solace - 23 hata
8 - Get Smart - 23 hata
10 - Iron Man - 21 hata

Haber Kaynağı: ntvmsnbc.com

Hatalar için(ingilizce): http://www.moviemistakes.com/film7525
Filmi izlerken yarım kaldığından fazla dikkatimi vermedim..
Ama o kadar da belli değildir hatalar bence..
eşekkürlerWink
hatalar nerelerdeymiş merak ettim bilen varsa yazabilirmiii
hataları ben de fark ettim.. zaten edwarda bakmaktan gözüm başka bir şey görmedi Turned
hatalar neymiş bilen var mı?
işte bir kaç hata....
edward 'cold one' olmasına rağmen tüm yüzünün tersine kulakları bazı sahnelerde kırmızıymışş(nelere dikkat ediyorlar edwarda bütüne bak bütüne :)ne takılmışlar kulaklarınaTurned )

edward bellayla ormanda konuşuken(bellanın edwarda vampir olduğunu söylediği sahneTurned) bella sırt çantasını ağacın önüne atmış ilerleyen kısımda ağacın arkasında sonra ise yok oluyormuşşş(yahı ormanın içinde belki başka ağacınönüne geçmişlerdirrrrrr Turned)

fork lisesinde ilk güne kamyonetiyle yola cıkmadan önce kamera cama yansıyormuşşş

filmin basında bella babasıyla konusurken tişörtünden siyah mikrofon kablosu sarkıomuş..ipodu olamazmış çünkü onun kulaklığı beyazzz
port angeles dönüşü edwardın arabadan cıkarken cantasını almıyor bella ve babasıyla dönüyor.fakat o da ne bellanın cantasındaki kitap uçarak bellanın elinin altına gelmişTurned
kontak lens hataları var tabikiii
simdilik bu kadarrr
evet aynen benim de en çok lens hatası ilgimi çekti ayrıca filmde beyaz olması gereken oyuncuların çoğu kozmetikle beyazlatılmış (haliyle) ama sanki biraz belli oluyor bir tek jasper in teni gerçekten beyaz(:
bende hataLarin nerde oLdugunu merak ediyorum...

payLasimm iicn TesekkürLer
hey allahım yaa kulakları kırmzıymış size ne yaa beğenildi mi beğnildi hatalı flmlerd 4 numara pehhh!!!
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL