Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Twilight'ın En Büyük Hayranı

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Twilight'ın En Büyük Hayranı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
[Resim: adam-lambert-photo.jpg]

American Idol yıldızı Adam Lambert, en büyük Twilight hayranının kendisi olduğu iddia ediyor.

Daha vizyona girmeden büyük ses getiren film Twilight, Adam Lambert'in de favorisi. Lambert, gittiği her yerde izleyebilmek için filmin birden fazla DVD'sini almış. Twilight'ın bir kopyasını kendi evinde, bir kopyasını ailesinin evinde, bir kopyasını da bilgisayarında bulunduran Lambert "Bu dünyadaki en büyük Twilight hayranı benim." diyor.

kaynak:MTV
hadi beee Icon_lolIcon_lol ben inanmıyorum bu adamaTurned

olaola

3 Tane kitap kopyasını alan iki dvd edinen kişiler Twilighttın en büyük fanı mı oluyor.
Bence Twilightı kalbinde yaşattanlar En Büyük Twilight fanı olur..03300330
Saol...
(19-06-2009 19:57:12 PM)olaola demiş ki: [ -> ]3 Tane kitap kopyasını alan iki dvd edinen kişiler Twilighttın en büyük fanı mı oluyor.
Saol...

haklısın...0540
poff.. gittiğin heryere twilight dvd sini götürmekle en büyük hayran mı olunuyomuşş Icon_lol
önemli olan maddi olarak değil manevi olarak da sevmek XD Wink
(19-06-2009 19:57:12 PM)olaola demiş ki: [ -> ]3 Tane kitap kopyasını alan iki dvd edinen kişiler Twilighttın en büyük fanı mı oluyor.
Saol...

Sonuna kadar haklısın (:
bu sitedeki hayranlar kadar kimse hayran olamaz Turned
ewt hepiniz hakılsınızz dvd almakla en büyk fan mı olunurmuşş pöfff
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL