Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Kristen ve Robert Nişanlanıyor Mu?

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Kristen ve Robert Nişanlanıyor Mu?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Medyum Linda Lauren anlatıyor, "Kristen'ın hayatında büyük,olumlu bir değişiklik var." Kristen Jay Leno'ya tatlı bir not yazmıştı. Linda Lauren analiz ediyor. Onun dediklerine inanamayacaksınız.

[Resim: 020612kristenstewartspl.jpg]

Kristen Stewart parmağını saracak bir yüzük isteyebilir çünkü çok yakında büyük taşlı bir yüzük takacak.
"Kristen'ın el yazısı, negatif düşünceleri keserse hayatında iyi şeyler olacağını gösteriyor.Onun ismi onu büyük bir ilişki kararı ile düz çizgiden geleceğini olumlu hale getirecek. X ve kalp sembolü bana değişikliklerin daha çabuk geleceğini söylüyor." Diyor Linda.

Linda ekledi: "Kristen'ın kariyer ve ilişkisinde hareketlenme var."

Bu kesinlikle doğru! Kristen Şafak Vakti çekimlerinden, Pamuk Prenses ve Avcı'ya geçti.
Los Angeles ve Londra'da ki romantik randevularını şimdi tüm ayrıntılarıyla öğrendik. Birbirleriyle geçirecek bolca vakitleri var.
İlişkilerinde diğer seviyeye geçtiklerini düşünebiliyor musunuz?

Kaynak: hollywoodlife
Çeviri: Sarah Avis Larsen
Vay...Umarım evlenirler.İkiside birbirine çok yakışıyor.
Paylaşım için teşekkürler.
bence bu ilişki fazla uzadı şimdi nişan yapsalar yaza düğün var Icon_lol
yani uzayan ilişkilerde sonradan çabuk boşanıyorlar diye şeyettim Icon_lol emeğine sağlık çok güzel olmuş Turned
Rica Ederim Turned
inşallah evlenirer Icon_lol
bir şanslı kız daha Icon_lol
teşekkürler tatlım Kiss2
İnşallah evlenip, mutlu olurlar. :-) Çok yakışıyorlar çünkü. :-)
Çeviri için teşekkürler canım.
İddaalarda bulunuyorlar ama ne kadar gerçek bilemicem medyumlara büyücülere inanmam bu söylediklerini herkes biliyor Icon_lol
Rica ederim canlar,elimden geldiğinde bir şeyler yapıyorum Turned
geçmesinler ben daha 1. seviyeyi bile kabullenememişken. Icon_lol
çeviri için sağolun, çevirmenim. Icon_lol
Sayfa: 1 2
Referans URL