Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - New Moon Afişine Fanlar El Attı!

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: New Moon Afişine Fanlar El Attı!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: 200905190851.jpg]

Hayranların Yeni Ay resmi posterini yeniden düzenlemesiyle oluşan, ilk resmi hayran tasarımı afiş. Ben orjinal halini daha çok beğendim, ama tabii yine de Edward ve Bella'nın birbirlerinden ayrı düşmesine gönlümüz razı olamıyor pek. Bu düşünceyle Yeni Ay posterine bir el atmışlar gördüğünüz gibi. Sonuç olarak Jacob hala tek başına 0330

bnce böle süper olmuşş öle edward tek başına olmamış jacob tek başına kalmalı... 0540
Icon_lolIcon_lol... Evet böyle daha mükemmel olmuş .... Hem bunu yapan fanlara hemde sana ... ''Teşekkürler'' =)
aslında böle daha bi ii Icon_lol ed le bella yanyana... ama filmin konusunu göz önüne alırsak.. diğeri daha mantıklı.. sonuçta bella jacop a tutunuo düzelebilmek için XD ed im de ööle bakıo sadece Icon_lol ... süper bu fanLar yaa.. tşkLer p. için Wink
Ahh işte bnm qördüğüm afiş XD süper bncede böyLe kaLmaLı
pyLşm icn tşkrLer (:
böyle daha hoş bence Icon_lol ben zaten resmi afişten önce ilk bunu görmüştüm nette..malum olmuş.. Icon_lol

vampir[e]dward

zuhaha abi süper photoshoplamışlar ya ++
mükemmel olmuş ++

gizzém

ya süper olmuş TurnedTurned
ohh iyi oldu jacob'a ++
ewt böle spr olmuş Turned
Sayfa: 1 2 3
Referans URL