Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Gençler Twilight dedi

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Gençler Twilight dedi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
[Resim: twide.jpg]

Önceki akşam düzenlenen MTV Film Ödülleri Gecesi'ne yine 'Twilight' damgasını vurdu. 10 ödül verilen gecede film ve oyuncuları toplam 5 ödül aldı! Gecede çılgın anlar yaşandı

Kaliforniya'da düzenlenen geleneksel MTV Film Ödülleri Gecesi çok renkli geçti. Son üç yıldır olduğu gibi geceye yine 'Twilight' damgasını vurdu! 'The Twilight Saga: Eclipse', 'En İyi Film' ödülünü aldı. Filmin başrol oyuncusu Robert Pattinson 'En İyi Erkek Oyuncu', Kristen Stewart da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı. Çiftin filmdeki öpüşmesi 'En İyi Öpüşme' seçildi.

7 YAŞINDA ÖDÜL ALDI
Robert Pattinson'ın filmde Bryce Dallas Howard ve Xavier Samuel ile kavgası da 'En İyi Kavga' ödülünü aldı. Gecede ödül alan en küçük isim 7 yaşındaki Alexys N. Sanchez'di... Küçük kız 'Grown Ups' isimli filmdeki repliğiyle 'En İyi Film Repliği' ödülünü aldı. Gençlerin en çok sevdiği şarkıcı Justin Bieber, gecede sahne performansları nedeniyle 'En Hayran Olunan Performans' ödülüne layık görüldü. Ellen Page ve Emma Stone da 'En İyi Komedi Performansı' ve 'En İyi Korku Filmi Performansı' ödüllerini aldı.

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU
Gecenin en şaşırtıcı anı Robert Pattinson'ın Reese Witherspoon'u, ödül vermek için sahneye çağırdığı andı. 'Jenerasyon Ödülü' alan Witherspoon ile 'Vanity Fair' ve 'Water For Elephants' filmlerinde birlikte oynadıklarını hatırlatan Pattinson, "Birinde oğluydum, birinde sevgilisi. Son filmde seni biçmedim ama becerdim" dedi. Söylenenlere gülen Witherspoon da sahneye çıktığında, "Robert, Hollywood'un en iyi anne becerenidir!" dedi.

ŞIKLIK YARIŞINDAYDILAR
Ödül gecesinde, ödül alan yıldızlar, adaylar, sunucular ve davetliler tam bir şıklık yarışındaydı. Gençleri hedef alan gecede, yıldızlar mini elbise ve yüksek topuklu ayakkabı giymeyi tercih etti. Blake Lively, Cameron Diaz, Leighton Meester, Emma Watson ve Selena Gomes şıklıklarıyla büyüledi.

DOST KALDILAR
Scarlett Johansson, ayrıldığı Sean Penn ile yan yana poz verdi. Ancak eski eşi Ryan Reynolds ile yan yana gelmemeye özen gösterdi.

KARDEŞ GİBİYİZ!
Jessica Biel ile ayrılmasının nedeni olarak gösterilen Mila Kunis ile sahneye çıkan Justin Timberlake, "Kardeş gibiyiz. Böyle dokunmamıza bakmayın" diyerek herkesi güldürdü.

kaynak,tıkla.
yoohhaa Icon_lol
küfürlü bölüm fenaymış Icon_lol
teşekkürler kardeşim <3
ne öyle yaaaa..(küfürlü bölğmden bahsediyorum) bahsettikleri şeye bak cık ık cık!!!!

teşekkürler!!!
tövbe ya edepsiz insanlar XD
Vuhuuu uçmuşş Turned
Tövbe tövbe
Küfürler havada uçuşmuş
Teşekkürler Lissa'm
Referans URL