Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Film Ekibinin Kafe Buluşması

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Film Ekibinin Kafe Buluşması
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2

vampir[e]dward

‘Yeni Ay’ Film Ekibinin Cafe Buluşmasι ve Başrolde Yine Kristen-Robert Var

newmoonmovie.org Sitesinin haberi gündemi oldukça hareketlendirdi.

Alacakaranlιk serisinin bütün oyuncularι Blue Water Cafe de dün gece toplanιp uzun zaman birlikte vakit geçirdi.

Haberin resimleri ve haberi destekleyen Twitter-kullanιcιsιnιn bildirdiklerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Twitter- kullanιcιsιnιn yorumlarι :

[Resim: 97.jpg]

* Twilight Fanlari başlιyoruz : Oyuncu kadrosu ve çekim ekibi tam şu anda Blue Water Cafe’de buluşmak üzere. Yeni yönetmenle buluşacaklar.

* Not : şimdilik Kristen Steawart ve Robert Pattinson belkide birlikte geldikleri için yoklar, nasιl heyecanlandιnιz mι ?

* Taylor Lautner’da burada… Onu bu akşam Selena Gomez’le görmüştük.

* Yenileme : Bizden haberleri oldu, uyarιldιlar. Bu yüzden Kristen, Ashley ile birlikte çιktιktan 10 dk. sonra Robert’e geldi.

* Hepsi Cafede, burasι tam eglenilecek bir yer… Nezih bir mekandalar, votka icilen-zar atilan bir yer degil.

* Saat şimdi 1:30 AM Taylor gitti, ama Kristen, Ashley, Robert halen orada.

* S.Meyer ve D. Slade ( = Tutulma yönetmeni ) sohbet ettiler ve bol bolda güldüler. Kristen ve Ashley ayrιlmaz ikili ve birlikte çιkmayι planlιyorlar. Eve gitme zamanι.

* Kim demiş eve gidiliyor diye; Saat şimdi 03:00 AM gösterirken Kristen ve Robert Cafeden çιkyorlar.

[Resim: 3516280994_549ab93759.jpg?v=0]

[Resim: 3516200884_956f014d1c.jpg?v=0]

[Resim: 3515379283_1eb39d74a3.jpg?v=0]

[Resim: 3515373525_2532cab1ee.jpg?v=0]

[Resim: 3516188788_58c309c2ff.jpg?v=0]

[Resim: 3515316845_bac37ce6bd.jpg?v=0]

[Resim: 3516127152_f5aea2166e.jpg?v=0]

[Resim: 3516127002_d6d1c9781f.jpg?v=0]

[Resim: 3516126920_4338264c6f.jpg?v=0]

[Resim: 3515285781_b3153fe008.jpg?v=0]

[Resim: 3515316563_1f1ceafeb6_m.jpg]

[Resim: 3515412015_9f36bd8547_m.jpg]

Stephenie Meyer

Haber newmoonmovie.org a, haberin resimleriyse Flickr.com ‘ a aittir.
Twitter yorumlarι lion-and-lamb.de sitesinden çeviridir.

Siteye Ekleyen : twilightturkiye
------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu konu daha önce 3 başlıkta açılmış "Yeni Ay Film Ekibinin Cafe Buluşması"diye...Fakat bu başlıkların hiçbiri çalışmıyordu bu yüzden twilightturkiye adlı üye "Partiden Yeni Resimler" adlı konusuna göndermişti yazıyı.Ben çalışmayan başlıkları sildim ve "Partiden Yeni Resimler" konusuna baktım.Bu resimlerde kafe buluşmasının devamı resimlerdi ama arkadaşımızın paylaştığı resimler gözükmüyordu ve ne kadar arasamda bulamadım o zaman konuyu yeniden düzenlemem gerekti resimleri tekrar upload etcektim ama resimleri bulamadım kaynak verdiği site de sağ tıklamaya izin vermiyor...Mecburen sildim o mesajı ve konuyu "Yeni Ay Filminin Cafe Buluşması" diye yaptım ve açtığı başlıklarda gözükmeyen konuyu burada düzenledim.Fakat konu yine açılmadı.Bu sefer onuda silip burada paylaşmam gerekti...
İyi yapmışsın (:
Böyle çok daha düzenli olmuş.
Ellerine saglık..

olaola

Süper yapmışsın cnm gerçekten böyle daha iyi toplu bir halde olmuş .
Degerli bir haber zaten Turned

vampir[e]dward

çok teşekkürler arkadaşlar Wink
eLLerine saqLik cnm yaa cok qzL yaptin
resimLErde cok hos
TesekkürLer
İyi yapmışsın gerçektenTurned
Resimlerde süperler ya çok tatlılarTurned
Saol...
çokk güsell resimlerr ellerine sağlıkk ama şunu sölemeden geçemicem
kristen ın ayakkabıları ne garipp öleeee :O Icon_lol
Resimler çok güzel (=