Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz - Ateş Bacayı Sardı

Twilightturkiye.com : Türkiye'den Alacakaranlığa giden yol'a hoşgeldiniz

Tam Versiyon: Ateş Bacayı Sardı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
[Resim: 2905200913534442619328ac.jpg]

Robert Pattinson ve Kristen Stewart öpüşürken yakalandılar!

'Alacakaranlık' filminin devamı olan 'Yeni Ay'ın çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Çekimler için bir süredir İtalya'da olan filmin genç yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart, önceki gün film setinde görüntülendi.

Öpüşürken objektiflere yakalanan ikili, yeni filmin ilkine oranla daha çok romantik sahne içerdiğini dile getirdi.

Çekimlerden sonra Kristen Stewart, kendisini görmeye İtalya'ya gelen sevgilisi Michael Angarano ile buluşup öğle yemeyi yedi.

Kaynak:Sinema e-kolay

vampir[e]dward

işte ya bak ne biçim "sevgili"yse kız arkadaşını başkasıyla öpüşürken seyrediyo ve yemek yemeğe gidiyolar...
p.için sağol Wink

olaola

Öpüşürken yakalandılar mı ????Blink
Yok artık set resimlerini alıp böyle mi haber yapmışlar (şaşırdım...)
Yine de saol...
vampir[e demiş ki:dward' pid='7064' dateline='1243774601']
işte ya bak ne biçim "sevgili"yse kız arkadaşını başkasıyla öpüşürken seyrediyo ve yemek yemeğe gidiyolar...
p.için sağol Wink

Aynen katıLıyorum Yes3

Nessie

(31-05-2009 16:58:50 PM)olaola demiş ki: [ -> ]Öpüşürken yakalandılar mı ????Blink
Yok artık set resimlerini alıp böyle mi haber yapmışlar (şaşırdım...)
Yine de saol...

baksana demkki böle yapıolarmış Icon_lolIcon_lol
Bnde şaşırdım
P. saol

olaola

(31-05-2009 17:04:54 PM)Nessie demiş ki: [ -> ]baksana demkki böle yapıolarmış Icon_lolIcon_lol
Bnde şaşırdım
P. saol

Yok yok bunlar nasıl haberci yaw Bizim bu işe bir el atmamız lazım (hep birlikte gazeteci olalımIcon_lol)

Nessie

Olalımmmm Icon_lol Twilight dergisi çıkaralımm ++

olaola

(31-05-2009 17:10:01 PM)Nessie demiş ki: [ -> ]Olalımmmm Icon_lol Twilight dergisi çıkaralımm ++

Süper fikir bir kasket bir gözlük takılırız robla kristen'in peşine...(hiç degilse uçurumdan atlama sahnelerini görüp Kristen intihar etti demeyiz Icon_lol)
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL